bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дебатний турнір із політичних реформ (Одеса)
03.04.2018

21-22 квітня 2018 року в Одесі відбудеться дебатний турнір із політичних реформ. ВГО «Інститут «Республіка» та Одеське відділення ВМГО «Федерація дебатів України» запрошують активну молодь Одеси, школярів, студентів ВНЗ в командах по 2 учасника, на дебатні ігри. Турнір відбудеться в межах проекту «Активна Громада: право вибору», що реалізовується в 30-ти містах. Дедлайн - 15 квітня 2018 року.

Інтелектуальна гра «дебати» націлена на підвищення свідомості та просвіти молоді у всіх сферах суспільного життя, розвитку критичного та аналітичного мислення, розкриття потенціалу та творчих здібностей. Тематика даного турніру дозволить залучити молодь до дискусії про політичні реформи.

Команда переможців у м. Одеса - отримає кубок та можливість поїхати на Національний дебатний турнір, що відбудеться у Києві. У фінальній грі зійдуться представники 30-ти міст з різних куточків України, які боротимуться та змагатимуться за перемогу та головний приз!

Минулого року переможцями Національного дебатного турніру стала команда з Сум, яка отримала головний приз – освітню подорож до Польщі від партнерів – Українсько-польського центр освіти «UniverPL».

Реєстраціяgoo.gl/d1upjs

Набір команд триває до 15.04.2018 року включно. 

Участь безкоштовна
. Організатори забезпечують учасників роздатковими матеріалами та кава-брейками.

Організатори турніру: ВГО «Інститут «Республіка» та Одеське відділення ВМГО «Федерація дебатів України»

Примітка. Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» - об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в рамках діяльності Інституту «Республіка». Проект «Активна Громада: право вибору» впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) за фінансової підтримки американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Контакти

  • ВГО «Інститут «Республіка»
  • Одеське відділення ВМГО «Федерація дебатів України»
  • [email protected]
  • +380632478163
  • http://fdu-ukraine.org/
  •  https://www.facebook.com/fdu.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.