bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запит цінових пропозицій на закупівлю канцелярських товарів
15.05.2018

 ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» оголошує запит цінових пропозицій на закупівлю канцелярських товарів. Дедлайн - 22 травня 2018 року.

Пакет документів для подачі заявки:

1. Свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця або юридичної особи (копія), Виписку з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

2. Копію свідоцтва платника ПДВ (за умови реєстрації платником ПДВ) або Свідоцтво про сплату єдиного податку (за наявності Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

3. Номер та дата формування електронного запиту на отримання витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, наданого  через Реєстраційний портал Міністерства Юстиції України (дата формування має бути не раніше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до дати подачі пропозиції). Даний витяг має містити відповідний вид діяльності (за КВЕД-2010), який дає право здійснювати поставку товару, що є предметом закупівлі.

4. Документи щодо підтвердження права підпису уповноваженої особи.

5. Підтверджений досвід поставок канцелярських товарів за 2017 рік (офіційний лист у довільній формі з наданням підтверджуючих документів (копії договорів з додатками, видаткові накладні, тощо).

6. Заповнені Додатки 1-3.

Вимоги до підготовки тендерних пропозицій

  • Всі документи, складені не українською або російською мовами, повинні обов’язково мати переклад на одну із зазначених мов.
  • Копії документів мають бути завірені підписом керівника та печаткою організації (за наявності).
  • У випадку оформлення довідок у довільній формі або інших подібних документів, наданих від організації, такі документи обов’язково повинні бути завірені підписом керівника та, за наявності, печаткою організації.
  • Подана документація обов’язково має бути скріплена; бажано пронумерована, прошнурована.

Пропозиції повинні надсилатись в закритих конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:

04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

До уваги: Бондар Дарини

Тел. офіс: (044) 425-43-54

Тел. моб.: (063) 4536954

Кінцевий термін подання комерційних пропозицій – не пізніше 22 травня 2018 року, 14:00. Всі пропозиції, отримані після кінцевого терміну, розгляду не підлягають.

Контакти

  • ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України»
  • [email protected]
  • 093-453-69-54
  • 04071 Україна м. Київ вул. Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.