bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Оголошення про тендер на розробку веб-сайту ГО «Життя»
23.07.2018

Громадська організація «Життя» оголошує тендер на розробку веб-сайту організації. Дедлайн - 30 серпня 2018 р.

Громадська організація «Життя», неприбуткова організація, не платник ПДВ та податку на прибуток, оголошує тендер на розробку веб-сайту організації. До тендеру запрошуються креативні команди та компанії, які мають досвід у створенні сучасних веб-сайтів, можуть запропонувати креативні рішення, здатні працювати за визначеним планом, а також мають досвід розробки подібних проектів (портфоліо).

Мета: створення нової версії веб-сайту організації та перенесення контенту з наявного сайту. Зацікавлені сторони мають надіслати свої пропозиції для участі у тендері не пізніше 30 серпня 2018 року до 18:00.  

Початок приймання пропозицій - 23 липня  2018 року.

Технічне завдання для розробки веб-сайту за посиланням.

Вимоги до розробника

  1. Розробник сайту, не може мати конфлікту інтересів, який полягає у співпраці з тютюновими компаніями та особами, організаціями, які з ними співпрацюють. Розробник має підтвердити у письмовому вигляді, що протягом останнього року, а також на період виконання проекту, включно з усім етапами тестування та супроводу проекту, а також протягом наступного року після завершення проекту не співпрацював, не співпрацює та не співпрацюватиме з тютюновими компаніями та особами, організаціями, які з ними співпрацюють. Розробник має заповнити та підписати цей дисклеймер і погодитись на розкриття будь-якої інформації, яка стосується співпраці, наданню послуг виробниками, постачальниками, імпортерами тютюнових виробів, електронних сигарет, електричних виробів доставки нікотину або пов’язаними з ними організаціями чи особами. Своїм підписом уповноважена особа від розробника має підтвердити, що надана інформація є достовірною і повною.
  2. Перевага надаватиметься групам розробників та компаніям, які мають, зокрема, внутрішню політику не співпраці із виробниками, постачальниками, імпортерами тютюнових виробів, електронних сигарет, електричних виробів доставки нікотину або пов’язаними з ними організаціями чи особами.

Розробник повинен надати в електронному (сканованому форматі PDF) вигляді в складі своєї пропозиції наступні документи (якщо такі є):

  • лист про наміри участі у тендері, в якому зазначаються досвід команди, вартість робіт (бюджет), строки виконання проекту, посилання на попередні виконані проекти та контакти попередніх (або теперішніх) замовників для отримання рекомендацій (за попередньою згодою розробника після попереднього відбору);
  • довідку, виписку або витяг Державної реєстраційної служби України з єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців (для СПД з переліком видів економічної діяльності КВЕД 2010);
  • свідоцтво про реєстрацію платника податку на додану вартість та/або витяг з реєстру платників ПДВ (якщо Учасник є платником ПДВ), або свідоцтво про сплату єдиного податку за ставкою 5 % (якщо учасник є платником єдиного податку);
  • документи, що підтверджують повноваження особи на укладення договору;
  • завірену підписом та печаткою розробника довідку, яка містить контактні дані компанії-учасника (з зазначенням реквізитів учасника: назви, коду ЄДРПОУ, розрахункових реквізитів учасника, місцезнаходження, поштової адреси, телефону, електронної адреси; відомостей про контактну особу (прізвище, ім’я, по батькові, посада, контактний телефон);
  • дисклеймер про неспівпрацю з тютюновою індустрією, завірений підписом та печаткою уповноваженої особи.

Документи, які вимагаються Замовником, подаються у сканованому вигляді за підписом уповноваженої посадової особи розробника. Відповідальність за помилки друку у документах, надісланих до замовника та підписаних відповідним чином, несе  розробник.

В паперовому вигляді, ВСІ копії документів, що були надіслані розробником, завірені підписом та печаткою учасника, надаються замовнику переможцем на етапі укладання договору.

Розробник визначає ціни за послуги, які він пропонує надати за Договором, з урахуванням усіх своїх витрат, податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені. Не врахована розробником вартість окремих послуг не сплачується замовником окремо, а витрати на їх виконання вважаються врахованими у загальній ціні його пропозиції.

Розробник відповідає за одержання всіх необхідних дозволів, ліцензій на продукти, які пропонує створити за договором, та інших документів, пов’язаних із поданням пропозиції, та самостійно несе всі витрати на отримання таких дозволів, ліцензій.

Витрати розробника, пов’язані з підготовкою та поданням пропозиції на тендер не відшкодовуються (в тому числі і у разі скасування конкурсу чи визнання тендеру таким, що не відбувся).

Відхилення пропозицій: замовник залишає за собою право не контактувати із розробниками, пропозиція яких не відповідає вимогам замовника. 

Строки

  • Попередній відбір пропозиції до 10 вересня
  • Інтерв’ю та зустрічі до 18 вересня
  • Визначення переможця до 25 вересня
  • Підписання угоди до 1 жовтня
  • Початок робіт 2 жовтня
  • Очікувані строки розробки та запуску нового сайту 1 квітня
  • Очікуваний супровід та тестування 6 місяців з моменту запуску

Для контактної інформації: Оксана Тотовицька, +380442349320, +380632617405, [email protected], [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.