bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер з надання послуг з розробки дизайну інформаційно-просвітницьких матеріалів
11.09.2018

Проект «Трансформація фінансового сектору» – це чотирирічна програма (з жовтня 2016 р. по грудень 2020 р.), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується компанією DAI Global LLC (DAI). 

DAI Global, виконавець Проекту «Трансформація фінансового сектору в Україні», що фінансується USAID, проводить тендер з надання послуг з розробки дизайну інформаційно-просвітницьких матеріалів та запрошує кваліфікованих постачальників подати свої цінові пропозиції за наступними умовами:

  • Пропозиції мають бути подані в електронному вигляді шляхом надання документів, у яких зазначається інформація про ціну, технічні умови, строки виконання та інша інформація (відповідно до запиту);
  • Учасники тендеру повинні надіслати пропозиції до 18:00 за місцевим київським часом в Україні 20 вересня 2018 року на адресу: [email protected]. Зверніть увагу, що пропозиції мають подаватися лише на цю електронну адресу.

У темі повідомлення електронною поштою мають бути зазначені номер Запиту та назва.

Всі повідомлення та запитання повинні надсилатись електронною поштою на адресу: [email protected] не пізніше 17:00 за місцевим київським часом в Україні 18 вересня 2018 року.

Увага! Кінцевий термін та електронна адреса для запитань та повідомлень відрізняється від кінцевого терміну та адреси для подання пропозицій!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.