bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на друк та розміщення антидискримінаційної реклами
24.09.2018

Гендер Зед оголошує тендер на друк та розміщення реклами на теми дискримінації ЛГБТ, гомофобії; та дискримінації жінок, гендерної нерівності на носіях зовнішньої реклами (білбордах) у декількох містах України.

ЗОБФ  «Гендер Зед» (genderz.org.ua) в рамках проекту ‘Вперед до рівності’ (англ. ‘Forward to the equality’) оголошує тендер на друк та розміщення двох видів матеріалів соціальної реклами за нашим дизайном на носіях зовнішньої реклами (білбордах) у різних містах України (центральні частини) розміром 3м*6м. Умови оплати – 50% передоплата. Друк матеріалу (повнокольоровий друк) має бути завершений до середини жовтня.

Тематика реклами: соціальна антидискримінаційна реклама, перша – на тему дискримінації ЛГБТ, гомофобії; друга – на тему дискримінації жінок, гендерної нерівності. Орієнтовні макети реклами можуть бути надані за запитом.

Міста, строк та кількість носіїв зовнішньої реклами (білбордів), що орендуватимуться:

Місто Дата Кількість
1. Запоріжжя з 01 листопада 2018 року до 30 листопада 2018 року 10
2. Херсон 10
3. Вінниця 10
4. Полтава 10
5. Кропивницький 10
Всього: 50


УВАГА! 
До тендеру допускаються як надавачі послуг готові виступити виконавцями в усіх запитуваних нами містах, так і надавачі, готові виступити виконавцями в одному чи кількох із них.

Максимальна сума тендеру (друк 50-ти білбордів у 5 містах та їх місячне розміщення) складає 232 500 грн.

На участь у тендері необхідно надати наступні документи:

  1. для ФОП – свідоцтво про реєстрацію ФОП або витяг з ЄДР (а для ФОП платників прибуткового податку витяг з найменуванням виду діяльності), за наявності чинне свідоцтво платника єдиного податку;
  2. для ТОВ – свідоцтво про реєстрацію ТОВ або витяг з ЄДР (а для ТОВ платників прибуткового податку витяг з найменуванням виду діяльності), за наявності чинне свідоцтво платника єдиного податку;
  3. Цінова пропозиція;
  4. Лист зацікавленості з релевантним досвідом (якщо такий є).

Тендерні пропозиції слід надсилати до 5 жовтня 2018 року (до 12:00) на електронну скриньку [email protected] або поштовим зв’язком у запакованому конверті з приміткою «не відкривати». Адреса для надсилання поштовим зв’язком: відділення Нової Пошти №23 м. Запоріжжя, отримувач Малтабар Сергій Сергійович, 099-554-84-83. Зважте, що доставка Новою Поштою може тривати декілька днів.

Засідання комітету із закупівлі відбудеться 5 жовтня о 16:00. Результати конкурсу будуть оголошені 6 жовтня шляхом публікації на сайті genderz.org.ua.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.