bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий конкурс для документалістів
10.10.2018

One World Media, Британська Рада в Україні та Docudays UA запрошують кінодокументалістів надсилати свої проекти для участі у форумі Global Short Docs! Це унікальна можливість для режисерів та режисерок короткометражних фільмів познайомитися з представниками VOD-платформ та об’єднати свої зусилля в роботі з ними.

Уперше цей форум відбувся 2018-го року в Лондоні. Його відвідали такі визначні медіа-майданчики та цифрові платформи, як The Guardian, BBC Stories, AJ+, Zoomin.TV. Цього року він пройде в Києві під час Docudays UA 2019. І серед учасників – не менш потужні VOD-платформи, які стануть партнерами в роботі над майбутніми фільмами.

До участі в тренінгу відберуть 16 кінодокументалістів. Режисери та режисерки навчатимуться, як правильно презентувати свої проекти, отримають поради відомих менторів та менторок і зможуть особисто зустрітися з представниками цифрових платформ.

Завдяки підтримці Британської Ради в Україні учасники з ряду країн, зокрема й з України, мають можливість подати свою заявку на участь у форумі безкоштовно (як це зробити – дивіться в умовах подачі заявок). Дедлайн – 23 листопада.

Детальніше про всі умови – http://docudays.ua/globalshortdocs/.

Долучитися до події - https://www.facebook.com/events/686675045051469/.

Global Short Docs Forum організовано One World Media. Спонсором форуму у 2019-му році є Facebook Journalism Project. Форум проходитиме за підтримки Британської Ради в Україні та Європейського банку реконструкції та розвитку в рамках Docudays UA.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.