bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на надання друкарських послуг
19.11.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Організатор, Замовник) оголошує конкурс за процедурою запит цінових пропозицій на закупівлю друкарських послуг (послуги з виготовлення візиток, постерів з ТБ, блокнотів з ТБ А4, щоденників з тисненням) та запрошує Вас подати цінову пропозицію.

Закупівля здійснюється за кошти Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією в рамках реалізації проекту «Прискорити темпи зменшення рівня захворюваності на туберкульоз та ВІЛ за рахунок забезпечення загального доступу до своєчасної та якісної діагностики і лікування туберкульозу, шляхом розширення доказової медичної профілактики, діагностики та лікування ВІЛ та створення стійкої та життєздатної системи охорони здоров'я».

1.        Назва предмету закупівлі: друкарські послуги (послуги з виготовлення візиток, постерів з ТБ, блокнотів з ТБ А4, щоденників з тисненням).

2.        Характеристика предмету закупівлі, у тому числі необхідні технічні, якісні, кількісні та інші параметри: визначені в Додатку № 1.

3.        Кінцевий термін подання цінових пропозицій:  
«28» листопада 2018 року до 13:00 (включно) за київським часом.

4.        Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація про закупівлю: https://phc.org.ua в розділі «Закупівлі».

5.        Строк дії цінової пропозиції: цінова пропозиція повинна бути дійсна протягом 60 календарних днів.

6.        Термін надання послуг: з дати підписання договору та до 20 грудня 2018 року.

7.        Контактні дані для подачі цінової пропозиції: цінові пропозиції повинні надсилатись (або надаватись особисто) у закритих конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:

04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41,

до уваги: провідного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, тел.: (044) (044)482-46-04, (050)508-62-46.

8.        Місце, час та дата відкриття конвертів з ціновими пропозиціями: публічне розкриття конвертів з ціновими пропозиціями відбудеться «28» листопада 2018 року о 14:00 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

9.   Організаційні вимоги:

·      Юридична особа або Фізична особа-підприємець за законодавством України. Оплата за поставлені товари відбуватиметься виключно без ПДВ та з передоплатою не більше 50 %.

·      Наявність досвіду роботи в сфері постачання товарів/послуг за якими проводиться запит цінових пропозицій.

·      Наявність власних ресурсів, необхідних для виконання замовлень (складські приміщення, торгівельне обладнання, персонал тощо).

10.    Критерії оцінки цінових пропозицій, які відповідатимуть обов’язковим технічним та кваліфікаційним вимогам:

·      Вартість товарів/послуг;

·      Термін виконання замовлення.

11.    Цінова пропозиція обов’язково має включати в себе:

1)       Заповнений та підписаний Додаток № 1 «Форма цінової пропозиції».

2)       Заповнений та підписаний Додаток № 2 «Загальна інформація про Учасника».

3)       Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань та/або Свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи.

4)       Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань виданий не раніше, ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до дати подачі цінової пропозиції.

5)       Підписаний лист у довільний формі про досвід виконання аналогічних договорів з наданням підтверджуючих документів (копії договорів з додатками, видаткові накладні, тощо).

12.     Посадові особи Замовника, уповноважені здійснювати зв'язок з учасниками закупівлі.

Додаткову інформацію можна отримати у провідного фахівця відділу закупівель та постачань Клєвцової Вікторії, за телефоном:  (044)482-46-04, (050)508-62-46, е-mail: [email protected].

Правила оформлення ЦІНОВОЇ ПРОПОЗИЦІЇ:

1.        Цінова пропозиція та всі копії будь-яких документів, що включаються в пропозицію, мають бути обов’язково завіреними підписом Учасника, а якщо Учасником є юридична особа, то печаткою та підписом уповноваженої особи.

2.        Надані копії документів мають бути розбірливими та якісними.

3.        Конверт повинен містити надписи: “ЦІНОВА ПРОПОЗИЦІЯ друкарські послуги (послуги з виготовлення візиток, постерів з ТБ, блокнотів з ТБ А4, щоденників з тисненням) за адресою 04071, м. Київ, вул. Ярославська, 41» «НЕ РОЗКРИВАТИ ДО 14:00, «28» листопада 2018 року», а також код ЄДРПОУ, адресу та назву Учасника.

4.        Цінова пропозиція має бути отримана Організатором у конверті форматом А4, який на лініях склеювання має бути промаркований печаткою Учасника у декількох місцях, аби виключити можливість несанкціонованого ознайомлення із вмістом конверту до настання дати розкриття Замовником цінових пропозицій.

5.        Відповідальність за достовірність наданої інформації в своїй ціновій пропозиції несе Учасник.

6.        Надані учасниками конкурсу цінові пропозиції мають бути дійсними без змін впродовж не менш ніж 60 (шістдесят) календарних днів з дня їх подання.

7.        Ціни в ціновій пропозиції мають бути вказані у гривнях, без податку на додану вартість, оскільки послуги звільняються від оподаткування податком на додану вартість згідно статті 7 Закону України від 21.06.2012 року № 4999-VI «Про виконання програм Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні», п. 26 підрозділу 2 розділу XX Податкового кодексу України та постанови Кабінету Міністрів України від 17.04.2013 року № 284 «Деякі питання ввезення на митну територію України товарів і постачання на митній території України товарів та надання послуг, що оплачуються за рахунок грантів (субгрантів) Глобального фонду для боротьби із СНІДом, туберкульозом та малярією в Україні»

8.        До участі у оцінці пропозицій Комітетом із закупівлі допускаються цінові пропозиції, які повністю відповідають умовам цього Оголошення.

9.Постачальник зобов’язаний дотримуватись вимог Кодексу поведінки постачальників, з текстом якого можна ознайомитись за посиланням в Додатку № 3.

10.    Всі пропозиції, отримані після кінцевого терміну, розгляду не підлягають. Кожен Учасник має право подати лише одну цінову пропозицію. У разі подання декількох пропозицій одним Учасником усі вони будуть відхилені.

11.    Організатор має право відмінити конкурс.

12.    До участі у процедурі розкриття цінових пропозицій  запрошуються всі учасники, що подали свої пропозиції, або їх уповноважені представники. Відсутність Учасника або його уповноваженого представника на процедурі розкриття не є підставою для не розкриття, не розгляду або відхилення його цінової пропозиції. Повноваження представників учасників повинні бути підтверджені довіреністю, наказом про призначення, договором доручення тощо,  та документом, що посвідчує особу (паспорт).

13.    Замовник залишає за собою право вимагати від учасників додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам цього Оголошення.

14.    Замовник конкурсу не несе відповідальності за роботу поштової служби з доставки документації.

15.    Для проведення цієї закупівлі Замовник вважає, що Учасник, який надає у складі пропозиції інформацію, що містить будь-які персональні дані (про працівників, посадових осіб, контрагентів Учасника тощо), вчиняє такі дії правомірно з дотриманням вимог Закону України «Про захист персональних даних» і Учасник надає свою згоду на поширення такої інформації Замовником відповідно до вимог Закону.

Зверніть, будь ласка, увагу на наступне:

Організатор залишає за собою право контрактувати Учасника конкурсу з вищою ціною, якщо буде прийняте рішення про те, що вища оцінка технічної пропозиції цього учасника виправдовує додаткову ціну/вартість.

Учасники конкурсу погоджуються з тим, що Організатор конкурсу не повертає матеріали, подані на будь-якій стадії проведення конкурсу.

Остаточне рішення щодо переможця конкурсу приймає Організатор конкурсу. Організатор конкурсу має право відмінити конкурс.

Винагородою переможцеві конкурсу буде укладення договору з Організатором конкурсу на надання послуг відповідно до Технічного завдання  і цінової пропозиції.

Відповідальність Організатора конкурсу не виходить за межі винагороди, визначеної умовами конкурсу.

Організатор конкурсу не несе відповідальності за роботу пошти, за будь-які поштові помилки, внаслідок яких матеріали (цінова пропозиція, бюджет чи будь-які інші документи, необхідні для участі у конкурсі) учасників конкурсу не надійшли, надійшли із запізненням, були загублені чи пошкоджені; за роботу операторів зв’язку; у випадку виникнення форс-мажорних обставин. Організатор конкурсу не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника конкурсу повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

Участю у конкурсі Учасник безумовно погоджується з усіма умовами конкурсу та бере на себе обов’язок їх належно виконувати.

 

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов конкурсу, та/або питань, не врегульованих умовами конкурсу, остаточне рішення приймається Організатором конкурсу. Рішення Організатора конкурсу є остаточним та оскарженню не підлягає. 

 

 

Контакти

  • Клєвцова Вікторія
  •  044-482-46-04

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.