bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс антикорупційних розслідувань - Дрогобич, Полтава,Кривий Ріг, Біла Церква
19.02.2019

Громадська організація «Антикорупційний штаб» оголошує конкурс антикорупційних розслідувань «Приховані інтереси». Премія за розслідування - 3000 грн.

До участі запрошуються журналісти, громадські та політичні діячі, які бажають дослідити конфлікти інтересів депутатів та чиновників Дрогобича, Кривого Рогу, Полтави та Білої Церкви на основі інструменту «Прихованих інтересів» (http://interes.shtab.net/).

«Антикорупційний штаб» популяризує використання сучасних інструментів для викриття та запобігання корупційним зловживанням. Одним з таких інструментів є «Приховані інтереси» - сайт, що дозволяє швидко перевірити місцевих чиновників та депутатів на наявність конфлікту інтересів за допомогою бази даних та автоматичного аналізатора документів. За лічені секунди аналізатор перевірить машинозчитувальний документ на предмет згадування в ньому депутатських фірм та допоможе провести якісне антикорупційне розслідування.

У рамках конкурсу передбачається використання сайту “Приховані інтересів” під час підготовки матеріалу. Найкращі матеріали буде відібрано та нагороджено з фонду журналістських розслідувань “Антикорупційного штабу”, а також опубліковано на сайті «Приховані інтереси» (http://interes.shtab.net/) і в соціальних мережах. Розмір винагороди - 3 тис. грн. за матеріал.

Для участі в конкурсі необхідно  заповнити заявку https://goo.gl/MCDxwT

Антикорупційний штаб” забезпечує юридичну та консультаційну підтримку всіх учасників/ць конкурсу.

Довідкова інформація:

Приховані інтереси” – це база фірм, пов’язаних з депутатами та топ-чиновникам, які можна з легкістю аналізувати через зручний пошук за іменем чиновника, назвою чи кодом ЄДРПОУ компанії. На сьогоднішній день інструмент покриває бази компаній депутатів 10 регіонів України, а також Верховної Ради України.

Простий інтерфейс та зручність сайту https://interes.shtab.net/ дозволяють журналістам, активістам та бізнесу з легкістю провести антикорупційне розслідування діяльності місцевого чиновника, перевірити його профіль та пов’язані з ним компанії на предмет доброчесності, а у випадках порушення чи будь-яких підозр щодо прозорості діяльності політика, звернутися до Антикорупційного штабу за відповідною експертизою.

Підтримка медіа матеріалів здійснюється “Антикорупційним штабом” в межах проектуу IWPR за підтримки МЗС Норвегії.

Додаткова інформація за телефоном +38(073)500-50-22 або на e-mail: [email protected].

Контакти

  • +380735005022

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.