bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкритий конкурс з відбору організації для проведення оцінки
24.04.2019

Міжнародна організація РАТН оголошує відкритий конкурс з відбору організації для проведення оцінки з доступу до комплексних послуг з ВІЛ, туберкульозу (ТБ) та вірусного гепатиту С (ВГС).

Міжнародна організація РАТН (далі – РАТН) оголошує відкритий конкурс з відбору організації для проведення оцінки з доступу до комплексних послуг з ВІЛ, туберкульозу (ТБ) та вірусного гепатиту С (ВГС), якості цих послуг та бар’єрів, які впливають на виявлення та лікування соціально значущих хвороб у пенітенціарних закладах Державної кримінально-виконавчої служби (ДКВС) України в 12 регіонах України в рамках проекту «Заради життя» (Serving Life), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та впроваджується РАТН.

Мета та предмет конкурсу:

Метою конкурсу є визначення організації-переможця, яка проведе оцінку (розробку гіпотез, інструментів оцінки, збір інформації та аналіз результатів) щодо надання медичних послуг, пов’язаних з ВІЛ, туберкульозом та вірусним гепатитом С, якості надання цих послуг та бар’єрів або чинників, включаючи ґендерні, які можуть впливати на піклування про своє здоров’я серед ув’язнених під час їх перебування у місцях позбавлення волі та після звільнення.

Предметом конкурсу є конкурсна заявка, яка відповідає вимогам цього оголошення (див. розділ 5 нижче).

Кошти за результатами конкурсу будуть надаватися у національній валюті України – гривні на розрахунковий рахунок учасника, який буде відібраний.

Перелік робіт, які необхідно виконати в рамках контракту: 

  • Розробка гіпотези оцінки та погодження з РАТН.
  • Розробка анкет для проведення анонімного напівструктурованого поглибленого інтерв’ю з трьома цільовими групами та погодження з РАТН.
  • Участь у робочих зустрічах, що будуть організовані та проведені за підтримки РАТН, щодо обговорення гіпотез, інструментів оцінки, збір інформації та аналіз результатів
  • Розробка плану та термінів збору інформації у пілотних областях та аналізу результатів.
  • Погодження графіків, місця, дати проведення інтерв’ю та списків інтерв’юерів з Міністерством юстиції України для надання доступу до установ ДКВС для проведення оцінки. РАТН надасть лист-підтримку щодо проведення оцінки до Міністерства юстиції України.
  • Проведення серії анонімних напівструктурованих поглиблених інтерв’ю з трьома цільовими аудиторіями (загалом, 990 анкет).
  • Аналіз результатів проведених поглиблених інтерв’ю з цільовими групами, підготовка та представлення в РАТН детального звіту щодо результатів проведеної оцінки.

 Вимоги до учасників конкурсу: 

  • Офіційна реєстрація в Україні.
  • Досвід роботи в галузі проведення досліджень, оцінок, аналізів результатів та підготовки звітів.
  • Можливість організувати проведення оцінки в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Дніпропетровській, Запорізькій, Полтавській, Київській, Чернігівській, Черкаській та Кіровоградській області, м. Київ та підконтрольній Уряду України території Донецької області із залученням достатньої кількості інтерв’юерів.
  • Перевагою буде наявний досвід співпраці з пенітенціарними закладами та громадськими організаціями.
  • Творчий підхід до планування, розробки та реалізації заходів, гнучкість та мобільність у виконанні поставлених завдань.
  • Наявність ключового персоналу для виконання зазначеної вище діяльності проекту.

Для участі в конкурсі необхідно надати: 

  • Конкурсну заявку (не більше 10 сторінок), що містить таку інформацію:
  • коротку інформацію про організацію та її місію;
  • області, де налагоджена робота;
  • позитивний досвід проведення досліджень за останніх 3 роки, що підтверджується листами підтримки;
  • перелік організацій, з якими організація співпрацювала протягом останніх 3 років, що підтверджується копіями договорів або листами підтримки;
  • коротке пояснення, яким чином пропонується проводити оцінку (мета та завдання; гіпотеза; порядок проведення опитування та інтерв’ю; приклад однієї анкети для будь-якої цільової аудиторії; співпраця та координація дій з закладами ДКВС та НУО, моніторинг, аналіз результатів тощо);
  • перелік ключового персоналу із зазначенням необхідного досвіду для проведення оцінки.
  • Контактна інформація про компанію (заповнений Додаток 1)
  • Копії наступних документів, завірені підписом керівника та мокрою печаткою організації:

- витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР) юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців,
- документ, що засвідчує статус платника податків,
- довідка про відсутність боргів щодо сплати податків,
- документи, що підтверджують статус неплатника ПДВ, або зобов’язання від учасника використання порядку звільнення від ПДВ (порядок отримання права на звільнення від оподаткування операцій, що здійснюються в рамках проектів міжнародної технічної допомоги, регламентується постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги»),
- банківські реквізити, завірені підписом керівника та головним бухгалтером організації.
- план та опис запропонованих заходів для виконання об’єму робіт,
- детальний бюджет та пояснення до нього. Бюджет не повинен містити узагальнених статей (наприклад: стаття «Персонал» має включати зарплату та податки кожного працівника; стаття «Відрядження» – кількість відряджень за кожним напрямком, вартість проїзду, проживання, добові тощо).

Інші умови:

До участі у конкурсі допускаються лише конкурсні заявки, які відповідають умовам конкурсу. Відповідність поданої конкурсної заявки умовам конкурсу організатори конкурсу визначають на власний розсуд.

Оцінювання конкурсної заявки буде проводитись організаторами конкурсу, виходячи з власного бачення мети, цілей та завдань конкурсу. Винагородою переможцеві конкурсу буде укладення правочину про надання цільового суб-контракту з організацією-організатором конкурсу на умовах, викладених у конкурсній заявці учасника, з урахуванням зауважень експертно-відбіркової комісії та організаторів конкурсу.

Організатор не несе відповідальності за неможливість контакту з учасником конкурсу, якщо будь-яка інформація про учасника повідомлена неправильно. Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої ним інформації.

У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення умов конкурсу, та/або питань, не врегульованих умовами конкурсу, остаточне рішення приймається організаторами конкурсу. Рішення організаторів є остаточним та оскарженню не підлягає.

Подання документів:

Пропозиції повинні надсилатись в електронному форматі на адресу [email protected].

За додатковими консультаціями звертайтесь, будь-ласка, до Богдани Щербак-Верлань, заступника директора проекту «Заради життя», РАТН, [email protected] або за телефоном +38044-496-26-28.

РАТН залишає за собою право вимагати від учасників конкурсу додаткові матеріали або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень пропозицій вимогам конкурсу.

РАТН залишає за собою право приймати або відхиляти будь-яку конкурсну пропозицію відповідно до документації та власних політик і процедур та припинити процедуру тендеру й відмовитися від всіх заявок у будь-який час до укладення договору, не несучи при цьому ніякої відповідальності перед учасниками конкурсу.

Останній термін подання документів – 15 травня 2019 року до 12:00.

Визначення кандидатів-переможців конкурсу:

Кандидата-переможця конкурсу буде обрано на засіданні конкурсної комісії, яке, як очікується, відбудеться не пізніше 17 травня 2019 року.

Більше детальної інформації можна знайти тут: https://app.box.com/s/qf73znh4gy340oahx7emtm1qjm1sg025

 Звертаємо Вашу увагу!

Організатори конкурсу не несуть відповідальності за роботу Інтернету, поштової та кур’єрської служби, внаслідок яких документи проектної пропозиції не завантажились, були загублені чи пошкоджені; а також у випадку виникнення форс-мажорних обставин.

Матеріали, подані на конкурс, не рецензуються.

Причини відмови у підтримці проектної пропозиції не повідомляються. Рішення щодо необрання виконавчого партнера оскарженню не підлягає.

Учасник несе особисту відповідальність за достовірність наданої інформації.

 Участь у конкурсі є підтвердженням погодження учасника з усіма умовами конкурсу та його зобов’язаннями належно їх виконувати.

 Бажаємо успіху!

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.