bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Послуги на розробку об’єднаної системи фінансового та управлінського обліку
31.05.2019

Послуги на розробку об’єднаної системи фінансового та управлінського обліку для  державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України». Дедлайн - 12 червня 2019 року, 13:00.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  оголошує тендер за процедурою відкритих торгів з попередньою кваліфікацією на закупівлю послуг на розробку об’єднаної системи фінансового та управлінського обліку для  державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» в рамках реалізації проекту Глобального фонду.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій:  «12» червня 2019 року до 13:00 (включно) за київським часом.

Контактні дані для подачі тендерної документації: тендерні пропозиції повинні надсилатись (або надаватись особисто) у окремих запечатаних конвертах звичайною чи кур’єрською поштою на адресу:

04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41,

до уваги провідного фахівця відділу закупівель та постачань: Клєвцової Вікторії,        Моб. тел.: +38 (050) 508 62 46.

 Місце, час та дата відкриття конвертів з тендерними пропозиціями:

  • Публічне розкриття конвертів тендерної пропозиції з інформацією та документами, що підтверджують відповідність учасника кваліфікаційним критеріям, та інформацією і документами, що містять технічний опис предмета закупівлі (технічна пропозиція) відбудеться «12» червня 2019 року о 14:00 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.
  • Публічне розкриття тендерних пропозицій із зазначенням ціни та показників інших критерії оцінки (цінова пропозиція), які допущено до участі в другому етапі відкритих торгів відбудеться «19» червня 2019 року о 14:00 за київським часом, за адресою: 04071, Україна, м. Київ, вул. Ярославська, 41.

Контакти

  • Клєвцова Вікторія

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.