bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

IREX тендер на надання туристичних послуг
02.10.2019

IREX оголошує конкурс Запит на надання комплексу послуг з бронювання квитків, місць проживання в готелях, послуг трансферу та конференц-сервісу, візової підтримки в рамках діяльності проектів, які адмініструє IREX в Україні. 

Просимо Вас надіслати вашу пропозицію у відповідь на наведене нижче  оголошення про прийом заявок на тендер «Запит на надання комплексу послуг з бронювання квитків, місць проживання в готелях, послуг трансферу та конференц-сервісу, візової підтримки в рамках діяльності проектів, які адмініструє IREX в Україні».

           При підготовці вашої пропозиції необхідно керуватися Додатком № 1 «Перелік Вимог» до даного документу та Додатком № 2 «Запропонована форма для подання пропозиції постачальника послуг».

           Пропозиція повинна бути написана українською мовою та залишатися в силі не менше 60 діб після завершення дати подання ЗП.

Пропозиції просимо надсилати до 15 жовтня 2019 р. електронною або кур’єрською поштою за такою адресою: 

Представництво Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX)

вул.Лисенка, 2А, оф. 2, Київ, 01034, Україна

 До уваги Ірини Звонової

                                   тел. +38 (044) 5370604                                                             email: [email protected]                                                    

Відповідальність за те, що пропозиція надійшла на вищевказану адресу не пізніше встановленого терміну, несе заявник. IREX на власний розсуд може прийняти рішення про розгляд заявок, які отримані після кінцевої дати подачі, якщо розгляд таких заявок поліпшить конкуренцію при виборі підрядника. Якщо Ви відправляєте свої пропозиції електронною поштою, переконайтеся, що вони підписані, відправляються у форматі *.pdf і що в них відсутні будь-які віруси та пошкоджені файли.            Пропоновані послуги будуть розглядатися і оцінюватися, виходячи з повноти пропозиції та її відповідності вимогам Запиту на Пропозиції (ЗП).  Вибір зупинять на пропозиції, яка відповідає всім вимогам та критеріям оцінки. На її підставі укладається договір.Після отримання пропозиції IREX не приймає жодних змін у ціні, чим би вони не були викликані: ескалацією, інфляцією, коливанням обмінних курсів або будь-якими іншими факторами ринку. На момент прийняття рішення про укладання контракту IREX залишає за собою право змінювати (збільшувати або зменшувати) кількість послуг та/або товарів не більше, ніж на двадцять п’ять відсотків (25%) від загальної вартості пропозиції без зміни при цьому ціни за одиницю або інших положень та умов.  Додаткові положення або умови можуть бути включені без зміни основного тендеру. Візьміть до уваги, що IREX не зобов’язується приймати будь-яку пропозицію чи укладати контракт, як і не несе відповідальності за будь-які витрати, пов’язані з підготовкою та подачею постачальником пропозиції, незалежно від результату або способу проведення процесу відбору. IREX вимагає від кожного потенційного постачальника послуг уникати та запобігати конфліктів інтересів шляхом інформування IREX у разі, якщо Ви, ваші філії або ваш персонал були задіяні у підготовці вимог, оформлення, технічних характеристик, цінових показників та іншої інформації, використаної у даному ЗП. 

Дякуємо за увагу! Чекаємо на ваші пропозиції.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.