bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Старший спеціаліст з Порталу економічного та соціального відновлення
07.10.2019

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України проект подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей.

Гранти №№ TF0A3307TF0B0149

Назва завдання: „Старший спеціаліст з Порталу економічного та соціального відновлення”

№ завдання (за Планом закупівель): CS-1-021-IC

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Гранти) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Грантів для платежів за консультаційні послуги.

Консультаційні послуги (надалі - Послуги) передбачають послуги спеціаліста який здійснюватиме реалізації заходів та завдань Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України в сприянні проведенню інформаційно-роз’яснювальної роботи, створення професійної спільноти користувачів та сприяння поширенню інформації з Порталу економічного та соціального відновлення (далі - Портал) для пропагування його широкого використання  на загальнодержавному та міжнародному рівнях, а також удосконалення функцій. Завдання передбачає тісну співпрацю з МТОТ та іншим консультантом, який займається постійною підтримкою програмного забезпечення, управління Порталом та надання технічної підтримки МТОТ.

Режим надання послуг – Консультант надаватиме свої послуги протягом стандартного робочого дня, п’ять (5) робочих днів на робочий тиждень. Послуги надаватимуться у місті Києві.

Виконання завдання орієнтовно триватиме до 31 травня 2020 року.

Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання CS-1-021-IC.

 МТОТ запрошує правомочних фізичних осіб - індивідуальних консультантів (надалі - Консультанти) висловити свою зацікавленість у наданні Послуг у формі резюме (українською чи англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію щодо відповідності своєї кваліфікації та досвіду для виконання Послуг.

 Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • диплом бакалавра або магістра з відповідній галузі науки або з пов’язаних з нею галузей. В разі диплому бакалавра – щонайменше 2 роки відповідного досвіду. В разі диплому магістра – щонайменше 1 рік відповідного досвіду;
  • досвід роботи з показниками, пакетами даних та науковими дослідженнями з впливу конфлікту на гуманітарну ситуацію та розвиток, в тому числі обізнаність із системами моніторингу в низці країн, постраждалих від конфлікту та крихкості/вразливості, а також експертні знання пакетів даних щодо тенденцій у конфліктах та переміщенні населення;
  • обізнаність з даними геоінформаційних систем та їх аналізом; підтвердження досвіду розробки аналітичних звітів для спільнот гуманітарних організацій та організацій з розвитку;
  • вільне володіння усною та письмовою українською мовою;
  • Володіння стандартними комп’ютерних програмами на рівні користувача (пакет MS Office).

Кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • досвід підготовки стратегій комунікацій та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи у співпраці зі Світовим банком, Організацією Об’єднаних Націй та іншими міжнародними партнерами в ситуаціях крихкості, конфліктів та насильства;
  • досвід виконання інформаційних проектів;
  • досвід здійснення навчання персоналу,  навички презентації для аудиторії;
  • досвід у розробці та впровадженні політик та стратегій соціального маркетингу;
  • контакти з міжнародними організаціями та місцевими адміністраціями на сході України.

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Відбір консультантів здійснюватиметься за процедурою відбору індивідуальних консультантів (IC), за правилами встановленими у вищевказаному Керівництві.

Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа:      Володимир Воротюк

Телефон:   + 38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00(за місцевим часом) 14 жовтня 2019 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – “Виявлення зацікавленості - CS-1-021-IC, Старший спеціаліст з Порталу економічного та соціального відновлення”

Ел.пошта:     [email protected], копія [email protected], [email protected] та [email protected].

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.