bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс «Жінки української енергетики»
02.12.2019

Конкурс започатковано з метою визнання вкладу жінок у розвиток енергетичної сфери України та їх підтримка, мотивація для подальших досягнень в енергетиці та споріднених секторах економіки.

Щорічний конкурс «Жінки української енергетики» започатковано Громадською організацією «Жіночий енергетичний клуб України» з метою визнання вкладу жінок у розвиток енергетичної сфери України та їх підтримка, мотивація для подальших досягнень в енергетиці та споріднених секторах економіки.

У Конкурсі можуть брати участь жінки, які є громадянками України та працюють в енергетиці і споріднених секторах економіки, а також компанії енергетичного сектору, які впроваджують гендерну політику.

Конкурс проводиться у таких номінаціях:

— «Компанія року». Ця нагорода відкрита для всіх компаній енергетичного сектору та прагне визнати організації, які впроваджують політику, спрямовану на сприяння розширенню можливостей і прав жінок.

— «Керівниця». Нагорода для жінок, які очолюють успішні невеликі (до 50 співробіників/ць) підприємства в енергетичному секторі, які зокрема, мають політику корпоративно-соціальної відповідальності.

— «Політикиня». В цій категорії будуть відзначені жінки-лідерки, які є відповідальними за прийняття управлінських рішень з питань енергетики, та які є належним прикладом для інших жінок, мотивують їх і підтримують.

— «Працівниця». В реальному енергетичному секторі виробництва та розподілення електричної та теплової енергії працює значна кількість жінок, які заслуговують на те, щоб їх робота була відзначена, адже кожного дня вкладаються у те, щоб довести: жінки мають право і можуть працювати на рівні з чоловіками.

— «Юристка». Премія покликана показати, яку важливу роль відіграє належний юридичний супровід ведення енергетичного бізнесу, і які видатні жінки тут працюють.

— «Волонтерка». Ця категорія прагне визнати жінок, що працюють в енергетиці і споріднених секторах, які самовіддано присвятили свій час та / або інші ресурси для просування рівних прав і можливостей жінок і чоловіків.

— «Журналістка». Відзнака для працівниць ЗМІ, які розкривають актуальні питання розвитку енергетики.

— «Освітянка». В даній категорії будуть відзначені жінки, які працюють у закладах освіти і викладають дисципліни споріднені з енергетичною галуззю.

Номінуватись дозволяється особисто, але так само довзоляється номінувати своїх колежанок / свою організацію (для участі за номінацією «Компанія року»). Наявність кількох висувань однієї кандидатури буде перевагою при відборі.

Для участі в Конкурсі необхідно до 6 грудня включно подати заявку за посиланням.

З Положенням та Правилами конкурсу «Жінки української енергетики» можна ознайомитися за посиланням.

Контакти

  • http://www.wecu.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.