bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на обрання постачальників конференц-послуг
19.12.2019

МБФ «Український жіночий фонд» (УЖФ) шукає постачальників послуг із забезпечення проведення тренінгів з міст Сєвєродонецьк, Краматорськ та Маріуполь в рамках проекту «Економічні можливості для жінок східної України».

Учасники тендеру: організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід забезпечення проведення заходів для громадських організацій та благодійних фондів.

Звертаємо Вашу увагу на те, що УЖФ шукає трьох постачальників, які забезпечуватимуть проведення тренінгів за графіком замовника у співпраці з організаціями партнерами УЖФ у містах Сєвєродонецьк, Краматорськ та Маріуполь.

Обсяг роботи та терміни:

Передбачається, що після оголошення результатів тендеру, з кожним постачальником буде укладено договір, за яким протягом періоду з січня по червень 2020 року постачальник забезпечуватиме організацію проведення 20 тренінгових днів, згрупованих по 2 дні з середньою кількістю учасників до 30 осіб, а саме здійснить наступні роботи: 

-          Забезпечення харчуванням (сніданки, кава-паузи, обіди, вечері) для учасниць;

-          Забезпечення реєстрації учасниць;

-          Забезпечення поселення учасниць;

-          Забезпечення компенсації проїзду учасниць;

-          Забезпечення необхідними канцтоварами;

-          Тиражування роздаткових матеріалів.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • Досвід забезпечення проведення тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
  • Високий рівень надання організаційних послуг;
  • Досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.
  • Перевага буде надаватись постачальникам із досвідом забезпечення проведення заходів у містах Сєвєродонецьк, Краматорськ та Маріуполь.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне:

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг;
  2. Попередній досвід постачальника у виконанні подібних завдань - контакти 3-х організацій (або листи-рекомендації), яким було надано послуги з організації тренінгів протягом останніх 2-х років.
  3. Для фізичних осіб-підприємців  - документи, що підтверджують державну реєстрацію ФОП та номер і назву КВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати ваші пропозиції за адресою [email protected] до 25 грудня 2019 року включно із позначкою до теми листа «Конференц-послуги_місто».  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.