bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення навчальних курсів з англіської мови (Київ)
24.12.2019

Навчання з англійської мови для персоналу Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України з метою підвищення існуючого рівня знань з англійської мови слухачів.

Україна

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Проект подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей

Грант № TF0B0149

Назва завдання: „Вивчення англійської мови”

№ завдання (за Планом закупівель): T-1-001-CB-3

Україна отримала від Світового Банку фінансову допомогу (далі - Грант) на реалізацію Проекту подолання наслідків конфлікту, пілотний проект з відновлення та розбудови спроможностей (далі -Проект). Проект впроваджується під загальним наглядом Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (далі - МТОТ). Для здійснення діяльності за Проектом, МТОТ має намір витратити частину коштів Гранту для платежів за консультаційні послуги.

Консультаційні послуги (надалі - Послуги) передбачають проведення навчання з англійської мови для персоналу МТОТ з метою підвищення існуючого рівня знань з англійської мови слухачів, а саме: при читанні, розумінні та вільному спілкуванні на загальні ділові теми. Консультант проведе навчання у 3 групах, кожна із груп до 4 слухачів протягом 25  тижнів для кожної групи. Навчання проводитиметься 3 рази на тиждень по 1,5 години за заняття. Дні та години будуть встановлюватися по домовленості між слухачами, Консультантом та МТОТ.

Місце проведення навчання – Україна, м. Київ, площа Лесі Українки, 1.

Виконання завдання орієнтовно триватиме впродовж 5 календарних місяці та очікується що завершиться в не пізніше 31 травня 2020 році.

Консультант працюватиме в межах затвердженого Технічного завдання, з текстом якого можна ознайомитись за наступним посиланням – Технічне завдання T-1-001-CB-3.

МТОТ запрошує правомочних фізичних осіб - індивідуальних консультантів, а також консультаційні фірми (надалі - Консультанти) висловити свою зацікавленість у наданні Послуг у формі резюме (українською чи англійською мовами). Зацікавлені Консультанти мають надати інформацію щодо відповідності своєї кваліфікації та досвіду для виконання Послуг.

У випадку зацікавленості зі сторони консультаційних фірм, інформація має надаватись лише стосовно певного співробітника, який пропонується до виконання завдання. Лише досвід та кваліфікація такого співробітника буде братись для оцінки під час відбору. Будь-яка інформація про корпоративний досвід та кваліфікацію консультаційних фірм не буде братись до уваги.

Вимоги до кваліфікації зацікавлених Консультантів наступні.

Обов’язкові кваліфікаційні вимоги до Консультанта:

  • Повна вища педагогічна чи гуманітарна освіта, що відповідає специфіці завдання за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче спеціаліста або магістра;
  • Досвід роботи (не менше 3 років) у проведенні навчання англійської мови;
  • Досвід розробки освітніх програм за тематикою передбаченою цим ТЗ;
  • Вільне володіння українською та англійською мовами.

Кваліфікаційні вимоги, які відповідають специфіці завдання та будуть прийматись як перевага:

  • Досвід у проведенні навчання дорослих (старші 30 років);
  • Підвищення кваліфікації (семінари, спеціалізовані курси, тощо) в напрямах застосувань різноманітних методик навчання мовам;
  • Наявність розробки власних методик начання англійської мови, успішність яких підтверджено.

Зацікавлені консультанти мають звернути увагу на параграф 1.9 „Керівництва: відбір та залучення консультантів за позиками МБРР, кредитами та грантами МАР позичальниками Світового банку”, опублікованого Світовим банком у січні 2011 року зі змінами від липня 2014 року, що визначає політику Світового банку щодо конфлікту інтересів.

Відбір консультантів здійснюватиметься за процедурою відбору індивідуальних консультантів (IC), за правилами встановленими у вищевказаному Керівництві.

Зацікавлені Консультанти можуть отримати додаткову інформацію за зазначеною нижче контактною інформацією з 10:00 до 18:00 окрім вихідних днів:

Контактна особа:      Володимир Воротюк

Телефон:   + 38 (044) 536-92-55

Ел.пошта: [email protected]

Висловлення зацікавленості слід направляти електронною поштою за наведеною нижче адресою до 17:00(за місцевим часом) 8січня 2020 року.

Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України

Секретарю Тендерного Комітету – Бригінець Я.М.

Тема листа – “Виявлення зацікавленості - T-1-001-CB-3, Вивчення англійської мови”

Ел.пошта:     [email protected], обов’язкова копія [email protected], [email protected] та [email protected].

Контакти

  • + 38 (044) 536-92-55

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.