bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на організацію навчальної поїзди до Естонії
24.01.2020

У межах  реалізації проекту «Ефективна первинна медицина в громаді», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу, Громадська організація «Агенція змін «Перспектива» оголошує тендер на відбір туристичної компанії (агенції /агента).

У межах  реалізації проекту «Ефективна первинна медицина в громаді», що впроваджується за фінансової підтримки Європейського союзу, Громадська організація «Агенція змін «Перспектива» оголошує тендер на відбір туристичної компанії (агенції /агента)  для організації навчальної поїзди до Естонії (чотириденної навчальної поїздки до м.Таллінна та м.Тарту) для групи у складі 12 учасників, проведення якої заплановано на перший тиждень березня 2020 р.

Тендер проводиться з 23 січня по 31 січня 2020 року.

Для участі в тендері зацікавлені учасники повинні подати повний пакет документів, який вказаний в оголошенні (див. Додаток).

Кінцевий термін приймання тендерних пропозицій від учасників: 31 січня 2020 року, до 17:00. Заявки, надані пізніше, розглядатися не будуть.

Тендерні пропозиції та скановані документи  приймаються за адресою: [email protected]. Тема листа: “Тендер – навчальна поїздка до Естонії”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.