bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Студія жіночого лідерства оголошує набір групи жінок з активною життєвою позицією
04.02.2020

Оголошується відбір жінок з активною жіночою позицією до участі у сертифікованій програмі за унікальною системою WenDo, яка полягає в посиленні позиції жінок, підвищенні почуття власної гідності і можливості захистити себе.

Студія жіночого лідерства

оголошує набір групи жінок з активною життєвою позицією

з Харківської, Луганської та Донецької областей

Мета Студії полягає у підтримці лідерок, наданні їм інструментів для підвищення їхньої ефективності, знищення стереотипів, що пов’язують ефективне лідерство і маскулінність. Протягом 2018-2019 в Студії жіночого лідерства відбулися чотири навчальні хвилі тренінгів для представниць громад, активісток, місцевої влади та охорони здоров’я, по завершенню яких жінки мають обізнаність та розуміння гендерних аспектів лідерства й на сьогодні є активними провідницями ідей гендерної рівності у своїх громадах. 15 найактивніших отримали можливість навчального візиту до Швеції.

Наразі оголошується відбір жінок з активною жіночою позицією до участі у сертифікованій програмі за унікальною системою WenDo, яка полягає в посиленні позиції жінок, підвищенні почуття власної гідності і можливості захистити себе від фізичного, психічного, вербального, сексуального, економічного насилля. Більше інформації про WenDo  доступно на https://karta-nasiliya.by/wen-do/

Студія жіночого лідерства пропонує 5 безкоштовних шестигодинних тренінгів для розвитку лідерських якостей у Харкові:

⮚     2 суботні тренінги (кінець березня-квітень – дата уточнюється) від українських тренерок з питань гендерної рівності, особливостей жіночого лідерства, викликів та перспектив .

 ⮚     1 триденний тренінг з 17 по 19 квітня за участі білоруської тренерки за системою WenDo. У сфері фізичного самозахисту учасниці ознайомляться та вправлятимуться в різних техніках (блокування, звільнення та інше), завдяки чому зможуть зрозуміти власну силу, а також навчитися захищатись в небезпечних ситуаціях, використовуючи своє тіло і голос.

 Додаткова інформація:

- витрати на проїзд до Харкова не відшкодовуються;

- під час тренінгів організатори забезпечують кава-брейки та обіди для учасниць;

- на час триденного тренінгу за системою WenDo для учасниць з інших регіонів будуть надані умови для проживання у Харкові на безкоштовній основі;

- сертифікат про проходження навчання надається за умови обов’язкової участі у всіх 5 тренінгах програми.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у проєкті, будь ласка, надішліть своє резюме та мотиваційний лист з поміткою в темі «Лідерство» до 23 лютого  2020 р. включно на поштову скриньку [email protected]. У мотиваційному листі обов’язково зазначте, чому вас цікавлять тренінги з лідерства та система WenDo. Тим, хто пройшов відбір, буде надіслано лист електронною поштою до 15 березня.

У разі виникнення запитань – звертайтесь до координаторки Студії жіночого лідерства Анастасії Макаренко за телефоном 050 590 62 39 або вказаною електронною поштою.

Якщо Ви прагнете змін та мотивуєте інших до активної діяльності задля перетворень – чекаємо на вас у Студії жіночого лідерства!

Контакти

  • 050 590 62 39

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.