bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Беріть участь у конкурсі нестандартних поздоровлень «Віт @ю…»!
24.10.2008

У рамках проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» («Information Dissemination and Equal Access», IDEA) за фінансової підтримки Програми підвищення комп’ютерної грамотності глобальної ініціативи Microsoft «Світ безмежних можливостей» (Microsoft Unlimited Potential – Community Technology Skills Program) 1 жовтня 2008 року стартував конкурс нестандартних поздоровлень « ВІТ@АЮ…».

Мета конкурсу: Використання знань в області інформаційних технологій в творчому процесі створення нестандартних привітань в графічному електронному форматі. Вони мають відображати яскраві життєві моменти, визначні події, творчі успіхи та особисті досягнення учасників конкурсу і людей, які їх оточують. Участь у конкурсі сприятиме розвитку телекомунікаційних навичок і прагненню до поглиблення знань, сприянню ствердження в суспільстві атмосфери доброзичливості, підтримки і взаємопорозуміння.

Учасники конкурсу: До участі у конкурсі запрошуються: молодь та люди різного віку, які тимчасово не працюють, особи з обмеженими можливостями, люди пенсійного віку, діти-сироти, безробітні, а також інші верстви населення, які потребують соціальної підтримки.

Порядок і строки проведення конкурсу:

Збір презентацій та анімаційних сюжетів проводиться з 5 жовтня до 1 грудня 2008 року.

На конкурс може бути представлено не більше 3-х проектів від одного учасника. Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету-заявку.

Критерії відбору:

Конкурсні роботи оцінюються з 1 грудня 2008 року експертною радою за наступними критеріями:

відповідність змісту конкурсного проекту цілям конкурсу;

  • розкриття тематики;
  • художнє оформлення (дизайн, ?візуальний комфорт сприйняття інформації);
  • особливо буде відзначено: оригінальність ідеї, творчий підхід до викладення матеріалу, індивідуальність.

Роботи, представлені на конкурсі, не будуть рецензуватись і повертатись. Неприбуткова організація « Пі-Ейч Інтернешнл» залишає за собою право використовувати конкурсні матеріали, роботи, в рекламних та в інших цілях без попередження автора та  без виплати грошової винагороди.

Вимоги до конкурсних робіт

Творчі роботи надаються в наступних форматах - .doc, .jpg, .ppt, .pps, .gif та . avi.

Максимальний розмір файлів – 3 Мб.

Творчі роботи в електронному вигляді можна:

  • розмістити на інтернет-форумі проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» http://forum.projectharmony.ru//discussion.php?id=4636 в розділі «Конкурси проекту» в якості вкладених файлів для јх подальшого завантаження на сайт конкурсу;
  • відправити на e-mail: [email protected]

За підсумками конкурсу переможці отримають грамоти/дипломи та призи (призи не обмінюються і в грошовому еквіваленті не видаються).

Експертною радою буде нагороджено три найкращі роботи, (окремо буде відзначено роботу, що отримає найбільшу кількість оцінок від відвідувачів сайту www.ideacontest.org.ua, де і будуть розміщені конкурсні роботи).

Роботи переможців буде розміщено на сайті проекту «Відкритий світ інформаційних технологій» www.idea-ukraine.org . Останній термін розміщення робіт - 1 грудня 2008 року .

Додаткову інформацію та відповіді про організацію і проведення конкурсу  можна отримати на Інтернет форумі проекту IDEA www .idea-ukraine.org/forum в розділі «Конкурси проекту» або за електронною адресою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.