bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Школу лідера «На крок попереду»
27.10.2008

Київський міський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації "Демократичний Альянс" радий сповістити вам про проведення Школи лідера «На крок попереду», що почнеться 01 листопада. До участі в проекті запрошуються студенти всіх ВНЗ Києва – активні та енергійні потенційні молоді лідери.

Ціль проекту спрямована на розвиток лідерських якостей та ефективну роботу в команді.

Якщо ви прагнете реалізувати себе, проявитися у певних видах діяльності, проте вам не вистачає сміливості розкрити свій талант та почати діяти,  школа лідера спішить вам на допомогу. Ми забезпечимо найвідважніших молодих лідерів необхідними теоретичними знаннями, а для їх практичної реалізації в повсякденому житті – допоможемо сформувати відповідні вміння та набути необхідних навичок. Школа складатиметься з п’яти семінарів, що будуть наповнені корисною інформацією, яку кожен зможе з легкістю засвоїти шляхом розв’язування складних завдань у вигляді рольових ігор. Завдяки цьому студенти матимуть змогу познайомитися, поділитися думками, ідеями та спрямувати свій життєвий шлях у достойному напрямку.
Розвиток лідерських якостей, паріотизму, формування розуміння потреби суспільної відповідальності для блага суспільства в цілому – це неабиякий досвід, який кожна молода людина зможе застосувати в різних суспільних та громадсько-політичних сферах для розвитку нашої країни.

Отож, молоді, активні та наполегливі, не гайте даремно часу, а заповнюйте анкету для участі у школі лідера «На крок попереду» та надсилайте на [email protected].

Останній строк подання анкет – 30 жовтня.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.