bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ставайте волонтерами та знайомтесь з культурою інших країн
28.10.2008

Німецька органіізація  «Акція спокутування – служба справі світу» вже більш ніж 50 років пропонує можливість молодим людям познайомитись з культурою країн – учасниць проектів, розширити свої знання мов, а також надати допомогу та підтримку людям, яким вона справді потрібна.

З жовтня цього року німецька волонтерська організація «Акція спокутування – служба справі світу» починає нову волонтерську міжнародну програму між Україною, Німеччиною та Польщею.

Молоді люди від 18 до 25 років, які володіють англійською або польською мовами мають можливість взяти участь в цій програмі та стати волонтерами в соціальних проектах на території Польщі. Там Ви зможете познайомитися з однолітками з Германії та Польщі, знайти нових друзів і взяти участь в роботі інтернаціональної групи разом з німецькими та польськими волонтерами.

Заявки на участь(автобіографія, мотивація участі в програмі та всі Ваші контакті) треба подати до 31 грудня 2008 року. Заявки можна надіслати на е-mail [email protected] Беляк Анжелі

Контакти

  • Беляк Анжела
  • [email protected]
  • 8-050-387-7570
  • http://unistudy.org.ua/?q=node/406

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.