bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всі, як один, проти расизму і ксенофобії у футболі. Ситуація напередодні Євро-2012
12.05.2011

13 травня 2011 року о 14:00 в інформаційному агентстві «Укрінформ» (вул. Б.Хмельницького, 8/16) відбудеться прес-конференція на тему «Всі, як один, проти расизму і ксенофобії у футболі. Ситуація напередодні Євро-2012»

Під час прес-конференції про протидію расизму і ксенофобії на національному рівні в рамках соціальної кампанії, приуроченої до Євро 2012, «Давай разом» розповість заступник Голови Державної служби молоді та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Сергій Глущенко.

Центр «Ла Страда-Україна» представить проект «Всі, як один, проти расизму і ксенофобії у футболі», обличчями якого виступили тренер ФК «Динамо» (Київ) Сергій Ребров і захисник клубу Бадр Ель Каддурі, та розроблений у ході проекту буклет для дітей «Інструкція поводження з расизмом».

Експерт та дослідниця теми расизму і ксенофобії, очільниця Східно-Європейського інституту розвитку Мрідула Гош окреслить проблему расизму і ксенофобії в Україні загалом та у контексті футболу зокрема.

Аспект порушення прав людини расистськими проявами розтлумачить президент Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна» Катерина Левченко. Асоціація аматорського футболу України, яка проводить ряд всеукраїнських масових футбольних турнірів, засвідчить протидію расизму серед юних футболістів.

Організатор заходу – Міжнародний жіночий правозахисний центр «Ла Страда-Україна».

Підтримка проекту «Всі, як один» – Асоціація «Більше ніколи» (Польща), Східноєвропейський моніторинговий центр FARE, та Міністерство закордонних справ Данії в рамках забезпечення діяльності «гарячої лінії» з консультування іноземців в Україні.

Партнер – Асоціація аматорського футболу України.

З питань акредитації та за додатковою інформацією звертайтесь, будь ласка:

Ліза Рай, менеджер зі зв’язків з громадськістю
Міжнародного жіночого правозахисного центру «Ла Страда-Україна»
(044) 205 36 95, 093 774 98 09, [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.