bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум навчання дорослих у Львові
18.05.2011

Західноукраїнський ресурсний центр 25-26 травня у Львові проводить Форум навчання дорослих. Це перший такого формату захід, який має на меті зібрати практиків різних форм навчання дорослих як у сфері формальній (інститути післядипломної освіти, центри зайнятості, вищі навчальні заклади) так і неформальній (громадські організації).

Очікується прибуття близько 150 учасників як з Львівської області, так і з інших регіонів України. На Форум запрошені гості з Німеччини, Польщі, Литви, Росії, Узбекистану, Білорусі, Молдови.

Під час форуму на дискусійних майданчиках будуть обговорені актуальні питання і напрацьовані рекомендації, пов`язані з ключовими компетенціями дорослих, необхідними в сучасному світі. В рамках Форуму пройдуть майстерні з творчого підходу до вирішення проблем, прийняття рішень, оцінювання ризиків, критичного мислення, управління почуттями та ін.

Для усіх учасників Форуму ввечері 25 травня відкриється „вечірня школа”, де можна буде навчитись танцювати, робити малюнки, готувати каву.

Форум навчання дорослих реалізовується за підтримки Міжнародного інституту Німецької асоціації народних університетів DVV - International

Читачі порталу ГУРТ зможуть ознайомитись з результатами конференції, PPT-метеріалами, відео- та фотофрагментами на спецільно створеній ресурсній сторінці на порталі ГУРТ.

Програма конференції у додатку

За більш детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до контактів.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.