bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Екологічна освіта на Кіровоградщині: перспективи та реальність
16.06.2011

Що передбачає стратегія розвитку екологічної освіти на Кіровоградщині? Яким чином буде підвищено рівень екологічної свідомості дітей і молоді та хто став переможцем обласного творчого екологічного конкурсу? На ці та інші питання знайдуть відповіді учасники Обласної екологічної конференції «Стратегія розвитку екологічної освіти в області та підвищення рівня екологічної свідомості дітей та молоді».

17 червня 2011р. об 11.00, Дитяча екологічна громадська організація «Флора» проводитиме Обласну екологічну конференцію «Стратегія розвитку екологічної освіти в області та підвищення рівня екологічної свідомості дітей та молоді». Організація вже не перший рік займається питаннями екологічної освіти регіону. Тож і цього року зроблено чимало: проведено навчання для вчителів, флеш - моби, гейм-тренінги, творчі конкурси, тощо. І наразі, працівники ДЕГО «Флора» бажають підвести підсумки своєї роботи.

Під час конференції планується обговорити проблеми екологічної освіти в області. Також, будуть представлені кращі методики та розробки по впровадженню екологічної освіти в навчальний процес. Переможці творчого конкурсу презентуватимуть власні досягнення щодо інтегрування в навчальний та виховний процес компонентів екологічної освіти.

Нагадаємо також, що нещодавно завершився Обласний творчий конкурс - ярмарка екологічних ідей для виховання екологічно свідомого громадянина «Школа майбутнього – це Еко школа».

На конкурс було подано 34 роботи, ознайомитися та переглянути які можна наразі у приміщенні зали технічної літератури ( ОРХУСКИЙ центр) ОУН бібліотеки ім. Чижевського. Також роботи конкурсантів містяться за посиланням  childflora.org.ua

Саме під час заходу, організатори планують привітати переможців, та вручити призи.

Захід відбудеться: 17 червня 2011р.початок реєстрації об 1100. за адресою м. Кіровоград, вул. Карла Маркса 24, бібліотека ім. Чижевського, прим. 375.

Контактна особа: Шестакова Людмила, т. (0522) 27-04-63

Проведення цього заходу стало можливим завдяки Фонду Східна Європа, за рахунок коштів, наданих Фондом Євразія та Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID. Точка зору, яку підтримують організатори заходу, може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, Фонду Євразія або Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.