bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ставлення студентів тернопільських ВНЗ до строкової служби та факти відкупу від служби в армії
06.07.2011

7 липня об 11.00 год. в приміщенні прес-центру Український дім “Перемога” (кінотеатр “Перемога”, 2-ий поверх) відбудеться прес-конференція, присв’ячена оприлюдненням результатів проведеного соціологічного опитування на тему: ”Ставлення студентів тернопільських ВНЗ до строкової служби та факти відкупу від служби в армії”

Метою соціологічного дослідження було дослідити ставлення студентів до строкової служби в армії та фактів відкупу від армії.

Соціологічне опитування проводилось серед студентів вищих навчальних закладів м. Тернополя протягом травня – червня 2011 року.

Соціологічне дослідження проводилось в м.Тернополі Національним комітетом громадянської кампанії «МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає» у партнерстві із Тернопільською обласною молодіжною громадською організацією “Спілка Молодіжного Самоврядування” в рамках проекту «Транснаціональна мережа з захисту прав призовників: захист молоді в ситуації державної дискримінації», що реалізується в Україні ГО «Центр Громадянських Свобод» за фінансової підтримки Європейської Комісії.

Контакти

  • Ігор Процик
  • ТОМГО “Спілка Молодіжного Самоврядування (СМС)”
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.