bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нове покоління влади в Україні: реалії та перспективи
25.10.2011

28 жовтня 2011 р. відбудеться круглий стіл Нове покоління влади в Україні: реалії та перспективи. Круглий стіл відбудеться у рамках проекту Нове покоління влади в Україні: перспектива молоді, який реалізує Фонд «Європа ХХІ» впродовж 2011 р.

Під час круглого столу планується обговорення таких питань:    

  • Механізм зміни поколінь в політикумі: цінності, стратегії, досвід інших країн;
  • Як відбувається/ не відбувається цей процес в Україні, громадська думка про входження молодого покоління в органи влади;
  • Стан і перспективи зміни поколінь в українському політикумі;
  • Регіональні особливості молодіжної громадсько-політичної активності в Україні.

На круглому столі також будуть представленні результати дослідження, проведеного Фондом «Європа ХХІ» в межах проекту.

Стисло про проект

Проект Нове покоління влади в Україні: перспектива молоді спрямований на формування активної та компетентної молоді, яка може впливати на вироблення політики в Україні. Для реалізації мети було проведено серію фокус-групових досліджень в 5 областях України (5 обласних центри і 10 районних міст) для визначення рівня громадсько-політичної активності молоді.

Ще одним компонентом роботи стало проведення молодіжної навчальної школи «Вересень для молоді» (17-19 вересня 2011 року), метою якої була громадсько-політична активізація молоді задля формування компетентного покоління нової влади в Україні. 

Метою роботи круглого столу є: здійснити спробу комплексного погляду на питання зміни поколінь влади в українській політиці та громадсько-політичній активності молоді загалом з боку політиків, експертів, соціологів, медійників, а також представників громадсько активної молоді різних регіонів України.

В роботі круглого столу попередньо дали згоду для виступу Ірина Бекешкина (Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва), Світлана Конончук, (УНЦПД), Олена Урсу, (ПРООН/МПВСР, Київ), Віталій Мороз (Інтерн’юз-Україна), представники донорських організацій; а також Олег Гришин, (Спілка громадських організацій “Фундація локальних ініціатив Донеччини” ,Донецьк), Чмихалов Олександр, помічних депутата в облраді (Севастополь), Ігор Процик (Тернопіль) та низка інших молодих активістів з різних регіонів України.

Круглий стіл проходитиме у Великому конференц-залі Національної академії наук України за адресою: м.Київ, вул. Володимирська 55. (3-й поверх)

Контактна особа для реєстрації (вона є обов’язковою!): Чекмишева Радослава, координатор проектів ГО Фонд “Європа ХХІ” Тел.093 070 88 78
e-mail: [email protected]www.europexxi.kiev.ua. В соц. мережах: Вконтакте: Рада Чекмишева, Facebook: Radoslava Chekmysheva,    Twitter: Radoslavva (це дві букви «v»). Google+: Radoslava Chekmysheva.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.