bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День Інформаційних технологій для НУО - 4
14.11.2011

Ми раді анонсувати четверту подію спільної ініціативи корпорації Microsoft та PH International із проведення навчальних заходів для представників громадських організацій. У рамках 4-ого заходу будуть проведені навчальні та практичні семінари, показані інформаційні продукти, які допоможуть полегшити роботу організації та зробити її більш ефективною. Родзинка заходу – хмарні технології. Окрім цього, учасники матимуть нагоду поділитися власним досвідом використання інформаційних технологій для виконання завдань, що стоять перед різними НГО.

Дні інформаційних технологій для НУО стали вже доброю традицією в Україні. Останні три заходи показали значну зацікавленість представників третього сектору до інновацій в сфері інформаційних технологій та зібрали багато позитивних відгуків від учасників заходу та тих, хто слідкував за подіями в онлайн.

Завантажити анкету.

Організаційні аспекти:

Дата проведення: 25 листопада 2011 року

Адреса: м. Київ, вул. Жилянська, 75, 4-ий поверх, компанія «Майкрософт Україна»

Цільова аудиторія: Керівники та менеджери всеукраїнських або регіональних молодіжних НУО або НУО, що працюють з молоддю.

Кількість учасників: для участі у семінарі буде відібрано не більше 120 учасників

Фінансування: корпорація Microsoft забезпечує фінансування даного заходу, отже участь у семінарі є безкоштовною. Під час заходу буде організовано харчування (перерви на каву та обіди). Всі учасники отримають роздаткові матеріали та сертифікати учасників заходу.

Анкети на участь у заході надсилати за адресою: [email protected].

Питання можна задати, написавши на вказану адресу або зателефонувавши (050) 676 3231, (044) 246 7213/05 – Давиденко Олег.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.