bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Установчий семінар для правозахисних організацій у Києві
29.12.2011

Гельсінська спілка з прав людини спільно з Програмою Розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні запрошують представників правозахисних організацій долучитися до підготовки Універсального Періодичного Огляду та взяти участь в установчому семінарі 18 січня 2012 року у м. Києві.

Мета: зібрати правозахисні організації з різних регіонів України, зацікавлені в участі з підготовки до Універсального періодичного огляду, поширити інформацію про роль, механізм та порядок проведення УПО та створити можливості координації подальших заходів громадських організацій, пов’язаних з підготовкою та участю у розгляді УПО щодо України.

Завдання: представити громадськими правозахисними організаціям механізм та основні етапи підготовки до Універсального періодичного огляду; представити та обговорити попередню практику подання альтернативних звітів для першого Універсального періодичного огляду України у 2008 р., а також скоординувати дії громадських організацій щодо підготовки та подання до Управління Верховного комісара з прав людини альтернативних звітів за різними тематиками прав людини.

Для участі у семінарі, просимо заповнити електронну аплікаційну форму до 8 січня 2012 року. Підтвердження участі в семінарі буде направлено 10 січня 2012 року. 

Оплата проїзду для учасників семінару здійснюватиметься Проектом ПРООН «Розвиток громадянського суспільства».

Орієнтовна програма семінару - у прикріпленому файлі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.