bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл щодо проблеми куріння в громадських місцях
07.05.2012

11 травня 2012 року о 13.00 в приміщенні Донецького обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій (бул. Пушкіна, 32, малий зал, 3-й поверх) відбудеться засідання круглого столу «Захист громадян від негативного впливу тютюнового диму в громадських місцях».

Захід відбувається в рамках консультацій з громадськістю, які проводить Головне управління охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації.

Запрошуємо представників всіх соціальних груп, засобів масової інформації та організацій громадянського суспільства долучитись до вирішення проблеми куріння.

В результаті круглого столу будуть обговорені шляхи вирішення означеної проблеми та розглянута можливість їх імплементації у нормативних актах облдержадміністрації.

Акредитація на захід обов’язкова. Просимо надсилати до 16.00 9 травня 2012 року на електронну адресу [email protected] інформацію про участь у засіданні круглого столу із зазначенням П.І.Б., посади та контактів учасника або зареєструватись за телефоном 066-0111-077(«гаряча» телефонна лінія проекту «Донецьк без тютюнового диму).

Контакти

  • Анастасія Прокопенко
  • Донецька обласна організація ВГО “Комітет виборців України”
  • http://www.cvu.dn.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.