bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Прес-конференція з нагоди запровадження послуги сімейного патронату
10.05.2012

15 травня 2012 року о 12.00 год. в ІА УКРІНФОРМ відбудеться прес-конференція з нагоди запровадження в м. Києві експерименту з надання послуг  сімейного патронату.

У прес-конференції візьмуть участь:

  • директор Партнерства «Кожній дитині» – ВАСИЛИНА ДИБАЙЛО,
  • директор департаменту з усиновлення та захисту прав дитини Мінсоцполітики АКСАНА ФІЛІПІШИНА,
  • начальник Служби у справах дітей м. Києва – МИКОЛА КУЛЕБА,
  • директор Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – ВАЛЕРІЙ ТАНЦЮРА,
  • патронатна вихователька – НАТАЛІЯ ДУДКО.

У Міжнародний день сім’ї Київська міська адміністрація та Партнерство «Кожній дитині» акцентують увагу на невід’ємному праві кожної дитини жити та виховуватися в рідній сім’ї.

Під час прес-конференції буде презентовано спільну соціальну ініціативу із запровадження сімейного патронату.

Це професійна комплексна послуга, що включає тимчасову форму догляду і виховання дитини, яка потребує захисту, в сім’ї патронатних вихователів та одночасне надання інтенсивних підтримуючих послуг рідній сім’ї дитини. Очікується, що завдяки тимчасовому влаштуванню у патронатні сім’ї близько 30 дітей щорічно уникнуть травми перебування в інституційних закладах (притулках, будинках дитини, дитячих будинках тощо) і матимуть змогу повернутися до рідних сімей.

Результати експерименту стануть підґрунтям для впровадження такої послуги на національному рівні. В основу проекту було покладено позитивний досвід діяльності перших патронатних сімей у Київській області – м. Бровари та м. Біла Церква. Прес конференція стане стартом інформаційної кампанії з пошуку патронатних вихователів для 7 патронатних сімей, які будуть створені у місті Києві.

Журналісти матимуть нагоду поспілкуватися із запрошеними експертами – управлінцями та практиками соціальної сфери, патронатними вихователями.

Під час прес-конференції журналісти отримають такі матеріали:

  • детальну інформацію про сімейний патронат
  • фото- та відео матеріали
  • інформацію про проект

Реєстрація ЗМІ та отримання прес-пакетів – з 11.30. Акредитація журналістів та реєстрація для участі триває до 18:00 14 травня 2012 року за телефонами: 050 330 51 79, 067 234 60 97 - [email protected], контактна особа: Оксана Швед, Партнерство «Кожній дитині»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.