bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Громадський форум з актуальних проблеми зовнішньої політики України
18.05.2012

Захід присвячений актуальним проблемам зовнішньої політики України. У рамках реалізації стратегічної мети Асамблеї щодо актуалізації теми зовнішньої політики серед громадськості України, проведення даного форуму є надзвичайно важливим для нашого суспільства.

Обмін думками між гостями, які представляють різні державні структури дозволить сформувати системне бачення щодо актуальних проблем зовнішньої політики нашої держави. В результаті дискусії буде прийнята резолюція, яка відображатиме позицію української громадськості щодо механізмів реалізації національних інтересів нашої держави.

Організатором форуму виступає ВМГО “Всеукраїнська Асамблея Молоді” спільно з Комітет Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

До участі у громадському форумі запрошуються: народні депутати України, працівники урядових структур, представники дипломатичних місій в Україні, українські дослідники та експерти з даного питання, лідери громадських організацій, активні студенти.

Зареєструйтесь онлайн або надішліть свої контактні дані на імейл [email protected] до 25 травня або зв`яжіться з організаторами за тел. +38 066 932 58 90.

Про своє бажання виступити з доповіддю потрібно теж зазначити в електронному листі, вказавши тему Вашої промови (виступ до 5 хв.).

Кількість учасників обмежена.

Контакти

  • Юна
  • ВМГО “Всеукраїнська Асамблея Молоді”
  • [email protected]
  • +38 066 932 58 90

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.