bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відверта розмова про жінок і благодійність
31.05.2012

Тематична зустріч про жінок і благодійність, які змінюють світ. Запрошені донори "жіночих" питань, успішні бізнесвумен, жінки-політики, журналістки, науковці, художниці. 

Місце проведення: тренінговий центр Компанії Am Way Україна, Київ, вул. Боженка, 87.

Час проведення: 14 червня 2012 року, 11:00 – 13:30.

Модератори зустрічі: Представниця благодійного фонду, який опікується жіночими питаннями. Дар’я Непочатова, керівник програм Українського форуму благодійників

Мета зустрічі: проаналізувати благодійні програми, спрямовані на просування гендерної рівності та захист прав жінок в Україні, визначити можливі шляхи співпраці вітчизняних благодійників у цьому напрямку, а також обговорити роль жінок у поширенні благодійності.

Учасники: до дискусії запрошено представників донорських організацій, які підтримують жіночі питання, успішних жінок із політики, дипломатії, бізнесу, громадського сектору, освіти, науки, журналістики, мистецтва.

Умови участі: безкоштовно. Попередня реєстрація обов’язкова. Для цього слід заповнити реєстраційну форму та надіслати її до 18.00 12 червня 2012 р. на електронну адресу [email protected] або на факс (044) 425 92 95.

Члени Українського форуму благодійників та представники організацій, що подали свої реєстраційні заявки першими, матимуть перевагу.

Підтвердження про свою участь у заході учасники отримають 13 червня 2012 р.

Порядок денний:

  • 10:30 – 11:00 Реєстрація учасників
  • 11:00 – 11:10 Вступ та знайомство учасників
  • 11:10 – 11:20 Вступна презентація: «Фінансування ініціатив з підтримки прав жінок. Міжнародний досвід»
  • 11:20 – 12:20 І дискусійний блок. «ЯК БЛАГОДІЙНИКИ ПІДТРИМУЮТЬ «ЖІНОЧІ» ПИТАННЯ В УКРАЇНІ»

Питання для обговорення:

Хто сьогодні з благодійників має програми, спрямовані на захист прав жінок та просування гендерної рівності в Україні?

Який фокус мають ці програми?

Як благодійники співпрацюють між собою?

Яким чином мотивувати/навчати інші благодійні фонди/компанії реалізовувати програми, спрямовані на підтримку питань гендерної рівності та захисту прав жінок?

На що варто звернути увагу благодійникам, які зацікавлені в запроваджені «жіночих» програм?

  • 12:20 – 13:20 ІІ дискусійний блок. РОЛЬ ЖІНОК У РОЗВИТКУ БЛАГОДІЙНОСТІ В УКРАЇНІ Яким чином сьогодні жінки долучаються до благодійності в Україні? Які питання підтримують? Якими є особливості «жіночої» благодійності? Яким чином залучити успішних жінок до популяризації благодійності в Україні?
  • 13:20 – 13:30 Підбиття підсумків зустрічі. Наступні кроки.

ДОВІДКА

Програма «Відверті розмови про благодійність» - це програма Українського форуму благодійників, яка являє собою дискусійний майданчик для представників вітчизняного сектору благодійності та його зацікавлених сторін (стейкхолдерів). Програма передбачає проведення тематичних зустрічей, на яких обговорюються актуальні питання щодо шляхів взаємодії сектору благодійності із іншими секторами українського суспільства.

Український форум благодійників — перша в Україні професійна асоціація благодійних фондів та організацій, яка спрямовує свою діяльність на розвиток в Україні організованої філантропії як вагомого інструменту громадянського суспільства, спрямованого на створення та підтримку суспільного добробуту. Форум було створено у 2004 році з ініціативи семи провідних міжнародних та вітчизняних фондів. Форум є членом Європейської мережі донорських асоціацій DAFNE та мережі Всесвітньої ініціативи для підтримки ґрантодавства WINGS, а також підписантом Української мережі Глобального договору ООН. Більш детально про Український форум благодійників та програму «Відверті розмови про благодійність» можна дізнатися на сайті: www.ufb.org.ua

Український жіночий фонд – міжнародна благодійна організація, заснована 2000 року командою жінок-лідерок, які мають спільні підходи до втілення ідей ґендерної рівності у всіх сферах суспільного життя та підтримки жіночого руху в Україні, Молдові та Білорусі. За роки активної роботи Український жіночий фонд став провідною і єдиною в Україні організацією, що цілеспрямовано і послідовно надає фінансову, інформаційно-просвітницьку та консультативну допомогу організаціям громадянського суспільства, які працюють у сфері захисту, підтримки та просування прав жінок у всіх основних сферах життя: політичній, економічній, соціальній та побутовій. За весь час діяльності Український жіночий фонд надав фінансову підтримку 370 організаціям, які отримали 420 грантів. Загальна сума коштів, залучених Фондом для підтримки організацій громадянського суспільства в Україні, Молдові та Білорусі складає більш, ніж 1 500 000 доларів США. Український жіночий фонд є членом Міжнародної мережі жіночих фондів (INWF), Мережі жіночих фондів (WFN), Міжнародної мережі ґендерної політики (IGPN), Глобального договору ООН в Україні та Українського форуму благодійників.

Фонд “Обдаровані діти – майбутнє України” створено у 2007 році. Основна мета Фонду “Обдаровані діти – майбутнє України” – системне сприяння формуванню нового, ініціативного, самостійного, мислячого, відповідального покоління – майбутнього України. Діяльність Фонду спрямована на допомогу у вирішенні цього непростого загальнодержавного завдання шляхом втілення освітніх, культурних, соціальних програм підтримки талановитих дітей і молоді. Фонд надає матеріальну, технічну, гуманітарну, інформаційну допомогу в рамках власних благодійних програм і проектів. Крім того, своєю діяльністю Фонд прагне сформувати приклад системного підходу до вирішення актуальних для України соціальних, культурних, освітніх питань, а також сприяти зміцненню престижу ролі благодійних організацій, меценатів, спонсорів у благородній справі допомоги молодому поколінню українців. Член Українського форуму благодійників.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.