bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Європейський молодіжний парламент у твоєму місті
22.08.2012

Всеукраїнський тур Європейського молодіжного парламенту (ЄМП)  – це однотижневий проект, який включає в себе 15 дводенних сесій у 15 різних містах України. 

Кожна команда з 5 досвідчених тренерів проведе 3 сесії у 5 регіонах України.

Вже втретє Україна зустрічає цей неймовірний проект, завдяки якому 600 українців дізнаються більше про ЄМП! Цьогорічна тема – «Smart Technology = Practical Ecology» -  допоможе розібратись в проблемах навколишнього середовища та матиме практичну реалізацію у вигляді екологічних проектів.

Команди проведуть 2 дні в кожному місті свого регіону. Міні-сесії ЄМП   включають в себе Тімбілдінг, Роботу в комітетах і Генеральну Асамблею, передбачається 30 – 40 учасників в кожному місті. Кожна команда складатиметься з 4 модераторів – іноземців і 1 організатора, які допоможуть учасникам вдосконалити свої лідерські, комунікативні та презентаційні навички.

Всеукраїнський тур ЄМП відбудеться 10 – 15 вересня 2012 року. Вже відкриті аплікаційні форми для делегатів – не втрать свій шанс приєднатись до однієї з найпотужніших міжнародних молодіжних неурядових громадських організацій!

Останній термін заповнення аплікаційні форми – 25 серпня 2012 року!

Реєстрація тут

 Зустрічай Європейський молодіжний парламент в Дніпропетровську, Донецьку, Запоріжжі, Івано-Франківську, Кременчузі, Кривому Розі, Луганську, Луцьку, Львові, Рівному, Сумах, Тернополі, Хмельницькому, Черкасах та Чернігові.

Деталі ти можеш дізнатись тут:

http://www.eyp-ua.org/ – Офіційний сайт Європейського молодіжного парламенту – Україна

http://eypuatour.wix.com/interrail – Офіційний сайт Всеукраїнського Туру

http://vk.com/eypuatour  - Офіційна група Всеукраїнського туру

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.