bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Реформування ЖКГ: від кращих практик до спільних дій»
23.02.2013

20-21 березня 2013 р. в санаторії «Пуща-Озерна» (Пуща-Водиця, Київ) відбуватиметься всеукраїнська конференція «Реформування ЖКГ: від кращих практик до спільних дій». Організатором конференції виступає Спілка власників житла України за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”.

Метою цієї конференції є не лише виявлення і поширення існуючого позитивного практичного досвіду виконаних громадськістю проектів в сфері житлово-комунального господарства, але й обговорення недоліків, визначення системних проблем, підготовка рекомендацій та узгодження спільних дій з боку інститутів громадянського суспільства щодо подальшого просування реформи в цій сфері. 

Робота конференції відбуватиметься за наступними напрямами: 

  • удосконалення законодавчого та нормативного забезпечення житлово-комунальної сфери; 
  • аналіз і моніторинг державних і місцевих політик у сфері ЖКГ, організація громадського контролю за якістю житлово-комунальних послуг; 
  • залучення громадськості до процесів формування житлової політики й реформування житлово-комунального господарства; 
  • практичні питання діяльності організацій співвласників житла; 
  • проведення інформаційно-просвітницьких кампаній, створення та діяльність ресурсних центрів ОСББ;
  • створення і діяльність соціальних мереж і комунікаційних платформ сприяння реформі ЖКГ. 

Програма конференції буде сформована згодом. 

Склад учасників конференції був сформований заздалегідь з числа грантерів Міжнародного фонду “Відродження”, які зберуться для обміну досвідом, проте Оргкомітет має можливість залучити до роботи конференції обмежену кількість громадських активістів, котрі цікавляться обговорюваними на конференції питаннями.Відбір таких учасників відбуватиметься на конкурсній основі з числа керівників громадських організацій, що мають практичний досвід та напрацювання у цій сфері. 

Бажаючих узяти участь у конференції просимо подати заявку, яка має включати: 
1) резюме із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові, посади, назви організації та напряму її громадської діяльності, стислого опису досвіду цієї діяльності, адреси, адреси електронної пошти та контактних телефонів; 
2) обґрунтування мотивації участі у конференції. 

Заявку загальним обсягом до 1 сторінки необхідно до 27 лютого 2013 р. надіслати Оргкомітету конференції на e-mail: [email protected]. Результати конкурсу будуть повідомлені заявникам до 2 березня 2013р.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.