bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відомі компанії розкажуть про те, що роблять корисного, на форумі “Найкращі соціальні проекти”
09.04.2013

17 квітня 2013р. в Києві («Український дім»; вул. Хрещатик 2; 5-ий поверх, з 10:00 до 18:00) відбудеться форум «Найкращі  соціальні проекти України». У заході візьмуть участь представники державної влади, бізнесу та громадських організацій.

Ініціатори проведення форуму: Всеукраїнська громадська організація «Українська Асоціація Маркетингу» (УАМ), Український національний комітет Міжнародної Торгової Палати (ICC Ukraine), Європейська Бізнес Асоціація та компанія соціального маркетингу «Про Два».

Захід пройде за підтримки Міністерства соціальної політики України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров’я, Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства культури України та КМДА.

Свої програми і проекти представлять як громадські та державні організації, так і відомі компанії («Ernst & Young», МТС, «Intel», «Укрсоцбанк», «System Capital Management», «Incom», «Kyivstar», «DHL Express», «Yves Rocher», «САН ІнБев», «АВК» тощо).

Мета заходу:
• Налагодження конструктивного діалогу «влада - бізнес - наука - освіта - суспільство» для вирішення основних проблем соціальної сфери України;
• Створення перспективної інформаційної платформи для виявлення та заохочення кращих соціальних програм, проектів і практик, що реалізуються державними установами, підприємствами, компаніями та громадськими організаціями в Україні;
• Підтримка розвитку партнерства.

Напрямки і проблематика представлених проектів: Охорона здоров’я (формування та збереження здоров’я в суспільстві); навчання, виховання і розвиток дітей та молоді (освітні програми, соціалізація сучасної сім’ї); підтримка екологічних ініціатив; соціально-спрямоване підприємництво; благодійність; підтримка науки і культури; підтримка спорту, здорового способу життя.

Для відвідувачів – вхід вільний за умови реєстрації  до 15 квітня 2013р. на сайті: http://forum.o2.ua/

Інформаційний партнер - портал ГУРТ


Детальна інформація за тел.:
  +38 (044) 591-28-48/223-09-32; (063)1896444
Реєстрація для ЗМІ: [email protected]

Контакти

  • Ірена Тимотієвич
  • Компанія соціального маркетингу “О Два”
  • [email protected]
  • +38 (044) 591-28-48
  • http://o2.ua/
  • Skype - irenatima

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.