bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Саміт молодіжних організацій NGO G20
09.05.2013

Візьми участь у третьому Саміті молодіжних організацій NGO G20, що відбудеться 25-26 травня в Києві!

Для участі в заході необхідно заповнити анкету за посиланням. Критерієм відбору учасників є якість заповнених анкет, активність НУО та рекомендації керівництва організації.

NGO G20 – це єдина платформа для співпраці найбільших та найактивніших молодіжних громадських організацій України. Метою третього Саміту є налагодження і посилення співпраці між молодіжними організаціями України шляхом організації спільних проектів. Насичена дводенна програма передбачає виставку досягнень організацій-учасниць, майстер-класи, виступи спікерів, роботу в групах під керівництвом модераторів та фінальну презентацію спільних проектів.

Ініціатори проекту – ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна», ВМГО «АЙСЕК», ВМГО «Джей Сі Ай». Організаторами третього Саміту було обрано ВМГО «Національний Студентський Союз», ВМГО «Європейська молодь України» та ММГО «Європейський молодіжний парламент – Україна». Проект відбудеться за підтримки Фонду Богдана Гаврилишина та БФ «Відкриті Серця». Додатково про NGO G20 можна дізнатись на офіційному сайті заходу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.