bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Teaching English with Technology»
07.09.2013

Британська Рада в Україні та Майкрософт Україна запрошують взяти участь в конференції для вчителів «Teaching English with Technology». Для участі у конференції запрошуються вчителі іноземної мови загальноосвітніх та середніх спеціальних освітніх закладів. 

Метою заходу є популяризація інноваційних технологій та інтерактивного навчання. В рамках конференції фахівець з Великобританії Нікі Хоклі (Nicki Hockly) проведе вебінар на тему використання соціальних мереж у викладанні, а також пройдуть творчі майстерні на тему використання інноваційних технологій у класі.

Конференція відбудеться 11 жовтня 2013 р. у місті Києві. Місце проведення заходу буде повідомлено пізніше. Участь в конференції безкоштовна. Перші сто зареєстрованих учасників будуть запрошені до участі в конференції.

Заповніть, будь ласка, реєстраційну форму до 30.09.2013. Організатори сконтактують із учасниками, яких буде запрошено для участі,  до 04.10.2013

Реєстраційна форма для участі в семінарі «Teaching English with Technology».

Як провідна організація Великобританії, що займається культурними відносинами, Британська Рада послідовно застосовує політику рівних можливостей у всіх аспектах своєї діяльності. Політика рівних можливостей передбачає захист людей від невиправданої дискримінації та неупереджене ставлення до певних соціальних груп.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.