bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція “Мистецтво урядування: ефективні інструменти та інновації для місцевих органів влади”
20.09.2013

18 жовтня у Львові відбудеться всеукраїнська конференція «Мистецтво урядування: ефективні інструменти та інновації для місцевих органів влади». Конференція відбудеться у рамках проекту «Мистецтво урядування: звітність, відповідальність, прозорість» за підтримки програми MATRA Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди.

Мета проекту – розробити та запровадити постійно діючі механізми звітності місцевих органів влади перед громадою, відповідальності службовців за результати своєї діяльності та забезпечити прозорість в наданні адміністративних послуг мешканцям.

Проект реалізується Інститутом міста за фінансової підтримки програми MATRA Міністерства закордонних справ Королівства Нідерланди та Львівської міської ради. Партнерами проекту виступають департамент “Адміністрація міського голови” та ГО “Самопоміч”.

Конференція дасть можливість учасникам отримати унікальні знання для покращення якості роботи службовців у муніципалітетах України. Зокрема, учасники конференції зможуть дізнатися про такі інноваційні методики як моніторинг якості життя у місті; запровадження у міських радах системи ключових показників ефективності; запровадження стандартизації процесів за стандартами якості ISO; формування дорожних карт для орієнтації в адміністративних послугах.

Конференція відбудеться за адресою: Львів, пл. Ринок, 1, Львівська міська рада, Великий сесійний зал.

До участі у конференції запрошуються представники українських муніципалітетів.

Участь у конференції безкоштовна.

Обов’язкова попередня реєстрація за телефоном +380986517255.

Більш детальна інформація про проект - тут.

Контактна особа: Наталія Міхнова -  [email protected], +380986517255.

 

 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.