bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Триває реєстрація до участі в роботі ІІ Форуму з організаційного розвитку
30.10.2013

Шановні друзі, нагадуємо, що триває реєстрація до участі в роботі ІІ Форуму з організаційного розвитку, який відбудеться 21-22 листопада 2013 року в НСК «Олімпійський» (м.Київ)

Щоб зареєструватися, перейдіть, будь ласка, за посиланням.

Під час Форуму відбуватимуться безкоштовні майстер-класи та інформаційні сесії, обговорюватимуться нові інструменти та методики, проводитиметься інтерактивний обмін найкращими практиками та винесеними уроками у сфері організаційного розвитку, а також актуалізуватимуться виклики, що стоять чи постануть у найближчому майбутньому перед українськими неурядовими організаціями. Протягом усього першого дня роботи Форуму компанії та організації, що надають освітні послуги, розповідатимуть про себе та свої продукти, тож усі охочі зможуть отримати цю інформацію з «перших рук».

До участі в роботі Форуму уже зареєструвалося понад 280 представників громадських організацій з України та з-за кордону. Свою участь у роботі Форуму також підтвердили  найкращі фахівці у сфері практичного покращення життєспроможності громадських організацій. А ще Форум збере представників міжнародної донорської спільноти та проектів, серед яких - USAID,  Swedish International Development Agency, Internews Network,  Mott Foundation, Pact/UNITER, Pact/Respond, EU-funded Project ” Civil Society. Dialogue for Progres”.

Оприлюднена попередня програма Форуму, будь ласка, ознайомлюйтеся, так вам буде легше визначитися, які саме заходи у рамках Форуму є пріоритетними для потреб саме вашої організації! Програма постійно оновлюється, слідкуйте за новинами.

УВАГА! Реєстрація триває тільки до 18:00 11 листопада 2013 року! Звертаємо вашу увагу, що реєстрація індивідуальна, кожен представник громадської організації повинен зареєструватися окремо, хоча загальна кількість учасників Форуму від однієї організації не обмежується.

До зустрічі на Форумі!

 

Контакти

  • ІСАР «Єднання»
  •  http://isar.net.ua
  • +38 044 201 01 60
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.