bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Муніципальні стратегії розвитку електронного врядування в Україні»
14.03.2014

Запрошуємо взяти участь в одноденній конференції «Муніципальні стратегії розвитку електронного врядування в Україні», що відбудеться за підтримки Вінницької міської ради та Міжнародного фонду «Відродження» 24 березня в конференц-залі Вінницької міської ради, за адресою: м.Вінниця, вул.Соборна, 59.

Проведення конференції здійснюється в рамках реалізації проекту “Посилення спроможності громадянського суспільства у розвитку публічного Е-урядування на рівні органів місцевого самоврядування” підтриманого Міжнародним фондом «Відродження». До участі у конференції запрошуються представники органів місцевого самоврядування та неурядових організацій, задіяні та зацікавлені у розвитку електронного урядування та електронної демократії в Україні. 

Метою організації заходу є підведення підсумків проекту “Посилення спроможності громадянського суспільства у розвитку публічного Е-урядування на рівні органів місцевого самоврядування”, обговорення теперішнього стану та перспектив взаємодії органів місцевого самоврядування та неурядових організацій у напрямку впровадження та розвитку системи електронного урядування та електронної демократії в містах України, особливостей формування муніципальних стратегій та програм розвитку електронного урядування тощо.

Під час конференції будуть розглянуті наступні питання:

  1. Розвиток електронного урядування в містах України станом на початок 2014р.
  2. Особливості розробки муніципальних стратегій та програм розвитку електронного урядування.
  3. Новітні інструменти формування прозорої влади та комплексного управління життєдіяльністю міста (Ініціатива CityNext, модель Прозорого міста, концепція OpenData  тощо)
  4. Підсумки проекту “Посилення спроможності громадянського суспільства у розвитку публічного Е-урядування на рівні органів місцевого самоврядування”

Конференція триватиме з 10.00 до 17.00.

Кількість учасників обмежена.

Для участі у конференції потрібно надіслати заявку на електронну адресу [email protected], у якій необхідно вказати прізвище та ім’я учасника, назву та короткий опис організації

Заявки приймаються до 24:00 18 березня 2014 року.

Участь у заході безкоштовна. Вартість квитків (не дорожче купейного вагону) буде відшкодовано. За більш детальною інформацією звертайтесь за тел. (096) 94 84 421. Контактна особа – Тетяна Науменко, директор Муніципально-громадського центру електронного урядування.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.