bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна служба, професійна етика та корупція
19.09.2008

На виконання Угоди про стратегічне завдання між Урядом Сполучених Штатів Америки та Урядом України Державний департамент юстиції США спільно з представниками уряду України реалізовують план заходів, спрямованих на зниження рівня корупції в державному секторі України, шляхом запровадження дієвих механізмів контролю за дотриманням та застосуванням етичних та адміністративних стандартів, а також створення відділів внутрішніх розслідувань по боротьбі з корупцією.

 25-26 вересня цього року у Львові планується проведення круглих столів та обговорень з метою ознайомлення громадськості, державних службовців, науковців, представників бізнесу та засобів масової інформації з напрацюваннями у сфері створення та впровадження стандартів професійної етики в публічній службі, механізмів виявлення та врегулювання конфлікту інтересів в діяльності публічних службовців, декларування майна, доходів та видатків публічних службовців, а також створення системи ефективно діючих відділів внутрішніх розслідувань.
 
В рамках круглого столу відбудеться презентація Богдана Витвицького, радника з правових питань департаменту юстиції США. Після презентації заплановано час для дискусії та обговорення.
Зреєструватись для участі у конференції ви можете на сайті кафедри філософії УКУ www.philosophy.ucu.edu.ua
 
 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.