bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнський форум «Трансформація державної молодіжної політики: Перспектива-2020»
08.07.2014

29 липня 2014 року в м. Київ (НСК “Олімпійський”, зал Чемпіонів) Міністерство молоді та спорту України спільно з Фондом народонаселення ООН (ФНООН), Благодійним фондом Богдана Гаврилишина, Державним інститутом сімейної та молодіжної політики (ДІСМП) та Українською асоціацією студентського самоврядування проводить Всеукраїнський форум «Трансформація державної молодіжної політики: Перспектива-2020».

Метою заходу є презентація, обговорення та внесення пропозицій до проекту Концепції державної програми молодіжної політики на період до 2020 р. У Всеукраїнському форумі візьмуть участь 200 осіб, серед них представники центральних органів виконавчої влади, міжнародних організацій, фондів, посольств, громадських організацій, регіональних та обласних управлінь з питань молоді.

Під час заходу інститути громадянського суспільства, які працюють в галузі молодіжної політики, отримають можливість долучитися до процесу розробки та погодження Концепції державної програми молодіжної політики на період до 2020 р., внести пропозиції щодо її пріоритетів, а також інструментів реалізації, які найбільш ефективно допоможуть втілити Концепцію.

Проект Концепції найближчим часом буде розміщено на сайті Міністерства в розділі « до обговорення» та надіслано всім відібраним учасникам.

Для участі у форумі представникам громадських організацій необхідно до 16.07.2014 року заповнити анкету 

Відбір учасників заходу від громадських організацій здійснюватиметься організаторами на конкурсній основі. Результати відбору будуть опубліковані 18.07.2014 р.

Витрати на участь у заході (проїзд з регіонів до Києва та зворотно, харчування) покриваються за рахунок ФНООН. Витрати на придбання квитків будуть відшкодовані в день проведення заходу на основі пред’явлення оригіналів квитків в обидві сторони.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.