bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Соціальна робота в контексті соціокультурних змін»
13.03.2016

Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Міністерство соціальної політики України Інститут психології імені Г.С. Костюка НАПН України, Інститут соціальної та політичної психології НАПН України, Факультет психології, Кафедра соціальної роботи, Кафедра соціальної психології Український католицький університет (м. Львів) запрошують науковців, викладачів, аспірантів, студентів, практиків у галузі соціальної роботи, волонтерів взяти участь у Першій Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Соціальна робота в контексті соціокультурних змін», яка відбудеться 15-16 квітня 2016 року на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Мета конференції: обговорення актуальних запитів суспільства щодо якості надання соціальних послуг в Україні, обмін сучасними практиками роботи, розробка перспектив упровадження нових моделей освітньої підготовки фахівців соціальної роботи.

Напрями роботи конференції:

  • Методологічні засади та ціннісні орієнтири соціальної роботи
  • Проблеми нормативно-правового регулювання соціальної роботи
  • Медіа-технології у просторі соціальних змін
  • Практики соціальної допомоги у кризових ситуаціях
  • Мультидисциплінарний  підхід у професійній діяльності та освітній підготовці
  • Гендерні аспекти у соціальній роботі
  • Інклюзивні технології в соціальній сфері
  • Проблеми фахової підготовки соціальних працівників
  • Імідж соціальної роботи у сучасному суспільстві

У роботі конференції заплановано проведення пленарного засідання, майстер-класів, презентації діяльності від державних та громадських організацій, а також кейс-аналіз від провідних фахівців соціальної роботи.

До уваги студентів та аспірантів! Для Вас в рамках конференції буде організовано «Платформу соціального лідерства», де бажаючі можуть поділитися досвідом напрацювань у галузі соціального проектування, волонтерській діяльності та інших формах соціальної активності.

У програму конференції включено презентацію нової магістерської програми «Соціальна реабілітація», що стартує з 1 вересня 2016 року.

Для попередньої реєстрації на конференцію просимо зареєструватися пройшовши за посиланням: http://goo.gl/forms/1GPZhr7IaC

Для участі у конференції просимо надіслати електронною поштою до 29 березня 2016 року заявку (форма додається), статті та тези для публікації (вимоги додаються).

Витрати на участь у конференції покладаються на сторону, яка відряджає учасника конференції. У разі необхідності бронювання готелю, прохання завчасно повідомити оргкомітет.

Сплата організаційного внеску становить 300 грн. і включає в себе оплату друкованої продукції, наукової статті, тез, кави-брейк і є обов’язковою для всіх учасників конференції (окрім аспірантів та студентів). Сплата  організаційного внеску для аспірантів становить 200 грн., студентів – 100 грн.

Оплату організаційного внеску просимо надіслати на рахунок:

Реквізити картки (Приватбанк)

№ 5168755394305896

Одержувач: Тюптя Олена Володимирівна

(у  разі  здійснення операції по терміналу, запитайте підтвердження за телефоном 067-967-73-12)

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Матеріали конференції буде опубліковано у двох виданнях:

1. У фаховому виданні «Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Серія «Психологія»» (вимоги додаються). Статті можуть бути опубліковані в електронній версії англійською мовою (за необхідності надаємо послуги перекладу і додаткової сплати).

2. У Збірнику матеріалів конференції,  до якого буде прийнято статті, тези обсягом від 2 до 8 сторінок без анотацій, кегль – 14, міжрядковий інтервал – 1,5, список використаних джерел – до 5 пунктів.

Статті та тези необхідно надіслати до 21 березня 2016 року на електронну адресу: [email protected].

Оргкомітет залишає за собою право не друкувати матеріали, якщо вони не відповідають вимогам або тематиці конференції, а також за умов відсутності підтвердження оплати.

Адреса організаційного комітету Першої Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю "Соціальна робота в контексті соціокультурних змін"

Україна, 03150, Київ, 150,

Проспект академіка Глушкова, 2а (ст. метро «Виставковий центр»)

Контактні дані:

Заїка Олександра  – лаборант кафедри соціальної роботи; тел. кафедри: (044)526-22-76, конт.тел.(063)-730-81-52

Відповідальний секретар роботи конференції: Рудська Антоніна Ігорівна  – асистент кафедри соціальної роботи; тел.: (093)-773-26-70.

Вимоги до оформлення статей:

Шрифт: гарнітури Times New Roman, 14 кегля., 1,5 інтервал. Поля: з усіх боків – 20 мм.

Обсяг: 10 - 12 сторінок формату А-4.

Розміщення:

У першому рядку зліва вказується УДК.

Наступний рядок - у верхньому правому куті (від поля) П.І.Б автора (повністю), науковий ступінь, вчене звання, посада  в установі, місто.

Нижче великими літерами напівжирним шрифтом – НАЗВА,

Нижче - анотації та ключові слова українською, російською та англійською мовами з обов’язковим перекладом назви статті на російську, англійську мови.

      Далі з нового рядка – основний текст.

Рукопис потрібно ретельно відредагувати. За мовностилістичний рівень написання тексту відповідальність несе автор.

Посилання та літературні джерела оформляти згідно з чинними вимогами ВАК України.

Контакти

  • Олександра Заїка
  • лаборант кафедри соціальної роботи
  • (044)526-22-76
  • (063)-730-81-52

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.