bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Як досягти належного екологічного врядування?» (Київ)
31.10.2016

1-2 листопада 2016 р. в Києві  за  участі представників органів виконавчої влади, українських та міжнародних громадських організацій, незалежних екологічних експертів пройде конференція на тему «Як досягти належного екологічного врядування?». 

В рамках конференції,  1 листопада о 10.00, відбудеться спільний  прес-брифінг Міністра екології та природних ресурсів України і голови Координаційної Ради ВЕГО «МАМА-86» Ганни Голубовської-Онісімової.

Під час зустрічі із ЗМІ Міністр  розповість про стратегічні цілі та  нові тенденції впровадження Національної екологічної політики в Україні, проінформує  про основні завдання  на шляху  реформування екологічного врядування в Україні в контексті імплементації Угоди про асоціацію з ЄС.

Голова Координаційної Ради ВЕГО “МАМА-86” представить проблематику конференції та її очікувані результати, а також торкнеться питань громадської оцінки ефективності впровадження екологічної політики і ролі громадськості в екологічній реформі.

Також на  самій конференції, під час якої заплановано  декілька  панельних дискусій, учасники  обговорять місцеві плани дій з охорони довкілля,  як механізм практичного втілення екологічної демократії в Україні.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Госпітальна, 12, «Президент готель».

Акредитація ЗМІ  до 19.00 31 жовтня: [email protected]; (098)-81-040-81 або  (097)-54-54-514.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.