bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Круглий стіл «ІПВГ: перспективи впровадження стандартів прозорості у видобувному секторі Луганщини»
24.04.2017

26 квітня 2017 року у м. Сєвєродонецьк відбудеться круглий стіл «ІПВГ: перспективи впровадження стандартів прозорості у видобувному секторі Луганщини». 

Учасники круглого столу обговорюватимуть ситуацію у видобувних галузях Луганського регіону, проблеми прозорості та ефективного управління у сфері видобутку корисних копалин, ознайомляться з основними принципами, правилами і вимогами Стандарту Ініціативи Прозорості Видобувних Галузей (ІПВГ).

У заході візьмуть участь представники Луганської обласної державної адміністрації – перший заступник голови Власенко Роман Геннадійович, представники Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження, Департаменту екології та природних ресурсів територіальних громад, видобувних компаній, органів місцевого самоврядування видобувних регіонів Луганщини, представники громадських організацій та ЗМІ.
Експерти ГО «НОВА Енергія» розкажуть про сучасний стан імплементації ІПВГ в Україні для забезпечення прозорості бюджетних процесів, громадського моніторингу діяльності видобувних компаній та ефективного управління ресурсами видобувних регіонів, ознайомлять присутніх з результатами другого національного звіту ІПВГ.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/Gkaw3p 
Початок заходу: 13:30
Місце проведення: м. Сєвєродонецьк Луганської області, пр. Центральний, 59 (Луганська обласна державна адміністрація, 4 поверх, конференц-зала)

Довідково. ІПВГ – це стандарт прозорого управління у видобувних галузях, що дозволяє покращити конкурентоспроможність та інвестиційний клімат регіону, а також сприяти сталому розвитку громад.

Круглий стіл буде проведено в рамках проекту «Зміцнення місцевої фінансової ініціативи (ЗМФІ-ІІ) впровадження» у частині надання допомоги в реалізації компоненту «Ініціатива прозорості видобувних галузей (ІПВГ) в Україні», який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та реалізується Інститутом бюджету та соціально-економічних досліджень (ІБСЕД).
Захід проводиться за підтримки Луганської обласної державної адміністрації, організатором заходу виступає ГО «НОВА Енергія».

Група у Facebook: https://www.facebook.com/groups/EnergoEfficiency/
Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org
Сторінка ГО «НОВА Енергія» на Facebook: https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/?fref=ts
Контактна особа: Олена Агапова
тел.: +38 050 995 01 48
e-mail: [email protected]  

Контакти

  • Олена Агапова
  • +38 050 995 01 48

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.