bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Open Data Forum в Дніпрі
28.10.2018

30 жовтня місяці в місті Дніпрі відбудеться I регіональний Open Data Forum, який відвідають провідні українські фахівці з відкритих даних.

Крок за кроком Україна наближається до міжнародних стандартів та впроваджує різноманітні антикорупційні механізми. Активісти, громадські об’єднання самостійно або разом з державними структурами створюють інструменти та додатки, які дозволяють зробити державні сервіси більш доступними громадянам та підвищити рівень прозорості в Україні.

Під час форуму, який пройде 30 жовтня Дніпропетровській обласній державній адміністрації, учасники почують провідних українських експертів з відкритих даних і познайомитися з антикорупційними інноваціями.

З повним переліком спікерів  та темами виступів можно ознайомитись за посиланням: https://opendataforum.in.ua/dp/

В рамках Форуму також будуть представлені нові функції Єдиної системи відкритих бюджетів шкіл, що впроваджуються за підтримки EUACI.

На цей форум запрошені представники таких організацій та компаній, як: YouControl, USAID, EGAP, 1991, МФ «Відродження», Google Ukraine, OpenDataBot, AIfriend.ly, Програма Розвитку ООН в Україні,  Освітній проект “Відкривай Україну”, OpenSchool.in.ua, профільні державні установи та комунальні заклади.

Реєстрація на Форум за посиланням: https://opendataforum.in.ua/dp/#LREG

Контакти

  • https://opendataforum.in.ua/dp/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.