bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Енергетика без Гендеру»
15.05.2019

23 травня іноземні та українські провідні експерт/-ки будуть ділитися своїм баченням і досвідом, яким чином і з якою метою рівні права і можливості для жінок і чоловіків можуть бути забезпечені у енергетиці і споріднених секторах.

Особливості зайнятості населення на енергетичних підприємствах зумовлюють сприйняття цього виду економічної діяльності як традиційно «чоловічого»: чоловіки не лише переважають у складі зайнятих в секторі, а й посідають більшість керівних посад різного рівня.

Разом з тим, міжнародний досвід доводить, що гендерна рівність і залучення жінок сприяють сталому розвитку підприємств, підвищенню продуктивності праці, оптимізації управлінських процесів і розширенню використання інноваційних рішень.

Саме тому ми вважаємо, що українська енергетика повинна стати на шлях зменшення гендерних дисбалансів. 23 травня іноземні та українські провідні експертки і експерти будуть ділитися своїм баченням і досвідом, яким чином і з якою метою рівні права і можливості для жінок і чоловіків можуть бути забезпечені у енергетиці і споріднених секторах.

Серед основних питань, на конференції планується обговорити:

  • Глобальні перспективи для жінок в енергетиці
  • НІ! чоловічим радам директорів
  • Жінки, що нас надихають
  • Ключова роль жінок у відновлювальній енергетиці.


Також під час Конференції відбудеться представлення результатів дослідження основних гендерних проблем в українській енергетиці, виконаного нашими партнерами ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАНУ».

Тож зітремо гендерні стереотипи та кліше в енергетиці. Чекаємо на Вас!

Місце: готель «Інтерконтиненталь», вул. Велика Житомирська, 2A.
Час: 09.00—17.00

Участь безплатна. Реєстрація відкрита до 20 травня за посиланням: https://forms.gle/FFR1v8D6iraiVKuR7

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.