bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

XII Національна ЛГБТІ-конференція запрошує до участі
02.08.2019

Організаційний комітет XII Національної ЛГБТІ-конференції з міжнародною участю оголошує відкритий конкурс для представників_ць ЛГБТІ-спільноти України, організацій-союзниць та партнерок спільноти, а також усіх зацікавлених осіб.

Організаційний комітет XII Національної ЛГБТІ-конференції з міжнародною участю «Шлях до рівності: змінюємо країну разом» оголошує відкритий конкурс для представників_ць ЛГБТІ-спільноти України, організацій-союзниць та партнерок спільноти, а також усіх зацікавлених осіб. Ви можете подати заявку на участь, а також на представлення у програмі конференції презентації, проведення робочої зустрічі або авторського заходу (міні-тренінгу, майстер-класу, творчого, ігрового або терапевтичного заходу тощо).

Подія відбудеться з 11 по 13 вересня 2019 у м. Київ. Внесок за участь у конференції складає 350 гривень.

Учасникам_цям з інших міст України буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення заходу (умови компенсації буде повідомлено додатково), забезпечено проживання та харчування під час конференції.

Заявку на участь та тези презентацій, концепції робочих зустрічей та авторських заходів можна подати на офіційному веб-сайті Національної конференції http://lgbtconference.org.ua. Кінцевий термін подання - до 2 серпня включно. Про результати відбору буде оголошено не пізніше 9 серпня.

Приєднуйтеся до однієї з головних подій ЛГБТІ-руху України!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.