bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Збалансований (сталий) місцевий розвиток: теоретичні та практичні аспекти
24.11.2008

Під час конференції її учасники розглянуть питання потреби збалансованого суспільного розвитку на рівні місцевого самоврядування. Окремий наголос учасники робитимуть на можливостях участі місцевих громад, об’єднань громадян у розв’язанні проблем сталого розвитку на місцевому рівні.

Підхід до місцевого розвитку, орієнтованого на громаду, використовується програмами ПРООН, а саме «Програмою розвитку та інтеграції Криму», «Чорнобильською програмою відродження та розвитку», «Муніципальною програмою врядування та сталого розвитку» та «Місцевим розвитком, орієнтованим на громаду».

Представників ЗМІ запрошують взяти участь в роботі конференції та на вихід до преси, де ви зможете отримати повноцінні експертні оцінки щодо стану кожного з цих питань в Україні на сьогоднішній день і щодо заходів, необхідних для їх розв`язання.

В конференції візьмуть участь Костянтин Ситник, Академік НАНУ, почесний директор Інституту ботаніки ім. М. Г. Холодного НАН України; Володимир Удовиченко, міський голова м. Славутич, доктор економічних наук, професор, Голова Координаційної ради при Фонді сприяння місцевому самоврядуванню України; Тетяна Тимочко, Перший заступник голови Всеукраїнської екологічної ліги, Проректор Академії муніципального управління; Джейсінгх Сах, міжнародний менеджер спільного проекту ЄС та Програми розвитку ООН “Місцевий розвиток орієнтований на громаду”; Геннадій Марушевський, Заступник Голови Національного екологічного центру України (візьмуть участь у виході до преси); Олександр Власенко, Перший заступник Голови Фонду сприяння місцевому самоврядуванню України, кандидат історичних наук, доцент; Валерій Пустовойтенко, Завідувач кафедри управління міським господарством Академії муніципального управління, доктор технічних наук, професор; Роман Кішкань, Начальник управління екологічної безпеки Донецької міської ради.

Конференція відбудеться у приміщенні Академії муніципального управління за адресою: м. Київ, вул. Івана Кудрі, 33, ІІ поверх, аудиторія 225.

Початок конференції о 10:00 год., реєстрація почнеться о 9:30 год., вихід до преси відбудеться о 11:00 год.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.