bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відкриття центру з питань працевлаштування для молоді в Кіровограді
05.05.2011

6 травня 2011 року  о 14.00 год. в приміщенні  Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка ( вул. Декабристів 6/15, другий поверх), в рамках проекту «Інформаційно-консультативний центр з питань працевлаштування як засіб вирішення  конкурентоспроможності молоді на ринку праці Кіровоградщини» громадської організації Кіровоградське телевізійне інформаційне молодіжне об’єднання «Відкриті двері» за підтримки антикризової гуманітарної програми  Міжнародного фонду «Відродження», відбудеться відкриття безкоштовного інформаційно-консультативного центру з питань працевлаштування молоді.

В ринкових умовах підвищилась незахищеність молоді на ринку праці, суттєво ускладнилась її соціальна інтеграція, загострилися проблеми молодіжного безробіття.

Невирішені проблеми працевлаштування молоді призводять до зростання безробіття та зниження рівня життя, посилення пасивних, нерегламентованих і деструктивних моделей поведінки; спонукають до зовнішніх трудових міграцій, спричиняють психологічні зміни.

Пошуки першого робочого місця, невідповідність рівня та якості освіти професійним обов’язкам, відсутність досвіду роботи, невідповідність запитів молоді та пропозицій роботодавців – саме на вирішення цих проблем буда націлена діяльність центру. Завдяки підтримці Міжнародного фонду «Відродження» молодь Кіровоградщини матиме можливість безкоштовного пошуку роботи (перегляд стенду оголошень з пропозиціями роботодавців, навчання пошуку роботи в мережі Інтернет, безкоштовні консультації працівників центру, відвідування тренінгів, семінарів, ярмарку вакансій тощо).

В липні 2009 року Міжнародним фондом «Відродження» започатковано нову Антикризову гуманітарну програму заради допомоги людям, культурницьким та громадським осередкам, найбільш зачепленим фінансово-економічною кризою. Метою програми підвищення рівня зайнятості серед непрацюючої молоді та студентства шляхом розширення спектру послуг, що надаються Молодіжними центрами праці.

ТІМО «Відкриті двері» є спадкоємцем телевізійного клубу «Відкриті двері», створеного в 1997 р. ОЮБ ім.О.М.Бойченка та обласною Державною телерадіокомпанією. Засідання клубу щотижня демонструвались обласним телебаченням. У них брали участь відомі діячі культури, політики, фахівці багатьох галузей знань.

Різною, але завжди своєчасною та корисною для молоді були тематика засідань («Безробіття серед молоді», «Обдаровані діти», «Двомовність: проблеми, перспективи» тощо). Протягом років було сформовано коло активної, інтелектуально розвинутої молоді. Саме за ініціативи постійних членів клубу у 2000 році було зареєстровано громадську організацію ТІМО «Відкриті двері». З того часу організація опікується проблемами молоді.

Запрошуємо усіх бажаючих на відкриття інформаційно-консультативного центру з питань працевлаштування молоді.

Контакти

  • Полякова Олена
  • ТІМО “Відкриті двері”
  • [email protected]
  • (0522) 22-74-45
  • 095 474 75 88

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.