bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

День Європи в Кіровограді
18.05.2011

21 травня 2011 року на центральній площі Кіровограда проводиться фестиваль «Єврофест – 2011» у рамках відзначення Дня Європи в Україні.

Організатори фестивалю: Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості, Рада євроклубів Кіровоградщини КОЦДЮТ, Центр європейської інформації Кіровоградської обласної наукової бібліотеки ім. Б.Чижевскього, Управління освіти і науки Кіровоградської облдержадміністрації, Управління у справах сім’ї та молоді Кіровоградської облдержадміністрації, Головне управління економіки Кіровоградської облдержадміністрації, управління внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Кіровоградської облдержадміністрації,управління освіти Кіровоградської міської ради.

«Єврофест» об’єднує діяльність євроклубів Кіровоградщини та про європейські громадські ініціативи.

Заходи фестивалю різноманітні, цікаві, яскраві та змістовні. Площа Кірова м. Кіровограда перетвориться на Європейське містечко, у рамках якого будуть працювати творчі майстерні, творча алея, інформаційні та мовні палатки, де можна буде отримати інформацію про можливості навчання та волонтерства в Європі, виставки кращих робіт талановитої молоді на тему європейських цінностей.

Про особливості історії та культури країн Європейського Союзу можна буде дізнатись під час презентацій євроклубів Кіровоградщини та національних товариств.

В рамках роботи Європейського містечка планується робота інтерактивного стенду опитування, де кожен бажаючий буде мати змогу залишити відбиток власної долоні та свої побажання, та конкурсу малюнку на європейські цінності, який будуть оцінювати «мешканці» Європейського кварталу. Приверне увагу до питань правосуддя проведення флеш-мобу «Верховенство права».

На завершення фестивалю, на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, буде проведена вікторина «Україна – ЄС» і відбудуться презентації «Подорожуємо країнами Європи». Вечір цього насиченого дня завершиться Євровечіркою.

Детальну інформацію можна отримати у голови Ради євроклубів Кіровоградщини КОЦДЮТ Олени Арутюнян за тел.. 0501725751 та e-mail: arualena @yandex.ru, [email protected].

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.